Neler Yeni

Ubisoft'tan gelen bu mesaj gerçek midir?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben 2 adımlı koruma derken sms korumasını aktif ettiğinizi zannetmiştim. 2 adımlı korumada E-posta kullanıyorsanız ve hesapların tümünün şifresi aynıysa muhakkak oraya da girmişlerdir. E-posta hesap hareketlerine de bakabilirsiniz.
Saçma olan şu e posta adresıme gırmemıs kımse, geçmıs cıhazlarda yok, maılıme gırmeye calısıldıgına daır bır maıl de gelmedı mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Saçma olan şu e posta adresıme gırmemıs kımse, geçmıs cıhazlarda yok, maılıme gırmeye calısıldıgına daır bır maıl de gelmedı mesela.
Sen vpn kullanarak hiç ubisoft'a falan girdin mi ? Belki öyle bir durum olmuştur çünkü 2 adımlı doğrulamayı geçmeden hesaba giremezler.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sen vpn kullanarak hiç ubisoft'a falan girdin mi ? Belki öyle bir durum olmuştur çünkü 2 adımlı doğrulamayı geçmeden hesaba giremezler.
Ubisoft'a en son gırelı 1 ay olmustur herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Mailde cihazlarınız kısmında hiçbir şey yok, hep benim cihazlar. Farklı ülke, şehir falan yok. Ama mailimi ele geçirmeden ubisoft hesabıma da gıremezler. Ben gene de maılle ubısoftun sıfrelerı degıstırdım, hesaplardan cıkıs yaptım. Maıle de 2 adımlı guvenlık koydum artık telefona kod gelmeden maılıme gıremıcekler, bır yerle maılımın sıfresı aynı olsa bıle telefonuma kod gelmeden sıfreyı bulsalar da gıremıcek kımse.

1737841470907.png

Haveibeenpwned sitesi böyle gosterıyor maıl adresımı, cidden veriler calınmıs ve zamanında herhalde orıjınal e posta sıfremle kayıt olmusum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Ubisoft'a en son gırelı 1 ay olmustur herhalde

Yani Mailde cihazlarınız kısmında hiçbir şey yok, hep benim cihazlar. Farklı ülke, şehir falan yok. Ama mailimi ele geçirmeden ubisoft hesabıma da gıremezler. Ben gene de maılle ubısoftun sıfrelerı degıstırdım, hesaplardan cıkıs yaptım. Maıle de 2 adımlı guvenlık koydum artık telefona kod gelmeden maılıme gıremıcekler, bır yerle maılımın sıfresı aynı olsa bıle telefonuma kod gelmeden sıfreyı bulsalar da gıremıcek kımse.

Alıntıyı görüntüle

Haveibeenpwned sitesi böyle gosterıyor maıl adresımı, cidden veriler calınmıs ve zamanında herhalde orıjınal e posta sıfremle kayıt olmusum.
Evet verileri çaldırmış, neyse geçmiş olsun hocam en azından büyük bir zarar yok.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Abdullah Aydoğdu
Evet verileri çaldırmış, neyse geçmiş olsun hocam en azından büyük bir zarar yok.
Hadi e postayla ubisoft hesabımı kurtardım. Bu e posta ve şifreyle kayıt oldugum 50 tane site vardır. Hepsi tek tek çalınacak mı şimdi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hepsiburada, trendyol, n11 (internetten alışveriş yapabileceğin siteler.)
Steam, epic games, ( Oyun amacıyla açtığın hesaplar.)
Forum siteleri.
Bunlardan başlayabilirsin.
Değiştirmeye başladım. Yarın öbürgün atıyorum x forumu, x alışveriş sitesi patlayacak, sonra gene aynısı basıma gelecek. Her siteye, foruma özel yenı sıfre de koyacak halım yok. Ne saçma sapan bir devirde yaşıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Değiştirmeye başladım. Yarın öbürgün atıyorum x forumu, x alışveriş sitesi patlayacak, sonra gene aynısı basıma gelecek. Her siteye, foruma özel yenı sıfre de koyacak halım yok. Ne saçma sapan bir devirde yaşıyoruz
Haklısın hocam ve işin kötü tarafı bu sitelerin patlama ihtimali de oldukça yüksek. Bu büyük firmalar güvenlik konusuna pek önem vermiyor maalesef.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gerçek. Ubisoft denen müthiş prof kurumun hiçbir güvenlik önlemi yok yıllardır veri kaptırıyorlar. 3-4 yıldır her ay düzenli olarak dünyanın farklı ülkelerinden benim hesaba girmeye çalışıyorlar.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Abdullah Aydoğdu
Haklısın hocam ve işin kötü tarafı bu sitelerin patlama ihtimali de oldukça yüksek. Bu büyük firmalar güvenlik konusuna pek önem vermiyor maalesef.
Hocam trendyol, hepsiburada gibi yerlerde yenı sıfre olusturdum.
Direkt mail adresinin şifresini değiştirdim.
Binance'de yenı sıfre olusturdum.
EA Play, ubisoft, epic, Steam'de, Riot Games vs. olusturdum.
Teknopatpat, donanımarsıvı gıbı forumlarda yenı sıfre olusturdum.

Baska nelerde sıfre degıstırebılırım?

İnternet bankacılıgı derken Garanti, Nays, Papara'da vs. zaten 6 haneli sayıyla yazılan şifre oluyor, onun dısında sıfre yok dıye bılıyorum.
Onun zaten alakası yok.

İtemci, epinsultan, itemsatışta da değiştirdim şifreleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,867
Üyeler
166,639
Son üye
Ereqn
Top Bottom