Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Epic Games Yeni ücretsiz oyunları tahminlerinizi alalım

Her seferinde çer çöp veriyorlar 1-2 tane elle tutulur oyun oluyor. Bedava mal sonuçta ama çoğunluğun hiçbir zaman oynamayacağı oyunlar oluyor. Beklentiniz olmasın.
  2. Erdem Arslan

Epic Games Değişime gidiyor

Fiyat politikası sebebiyle epic saflarındayız ülkecek. Kimsenin beğendiği yok ama mecbur kullanacağız. Şu platformu daha hızlı geliştirseler çok iyi olur.
  3. Erdem Arslan

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Sen Steam'in TL'ye geçmesini bekliyorsun ben oyun firmalarının neden hala abonelik sistemine geçmediğini anlamıyorum. Battlefield oyunlarını geçende 3-5 dolara sattılar. 5 dolar verip oyun alıyosun adamlar sana 10 yıl güncelleme ve server desteği sunuyor. Çok büyük enayilik. Ben online oyun...
  4. Erdem Arslan

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor? - Aralık 2023 Anket Sonuçları

6700xt de 4080'i geçmiş. AMD'nin kendisini düzeltmesi gerektiği çıkarımını burdan nasıl yaptın anlamadım. Geçen buna benzer bir post vardı orda da yazmıştım. Bu veriler sadece Tr'nin değil dünyanın verileri. Gelişmiş ülkelere PC kullanımı bizden çok daha fazla ve alım gücü çok yüksek olduğu için...
  5. Erdem Arslan

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor - Kasım 2023 Anket Sonuçları

Yurt dışında asgari ücrete kıyasla teknoloji alım gücü bize göre inanılmaz yüksek olduğu için sonuç şaşırtmadı. İnsanlara 10 dolar 20 dolar fazla verip Nvidia almak koymuyor. Yazılım nedeniyle kimse kolay kolay AMD almamış. AMD 7000 serisinde de çuvalladığı için bu oranların önümüzdeki yıllarda...
  6. Erdem Arslan

Epic Games hesabına giriş yaparken hata

Tam epic'e ısınmaya başlıyoruz şaak diye launcher hatasını yapıştırıyor. Şu hesabın tweet'lerine bak. Her ay bir sorun var. Millet yanıtlara para verdiğim dosyaları bilgisayarımda yüklü olan singleplayer oyunu sizin yüzünüzden oynayamıyorum yazmış 🤠.
  7. Erdem Arslan

Epic Games hesabına giriş yaparken hata

Kardeşim epic gg oldu. Türkiye için uyku vakti dedi fişi çekti.
  8. Erdem Arslan

🔥Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı oyunları tahmin ediyoruz.🔥

Bir tek onu aldım. Şansıyım galiba. Umarım daha iyi oyunlar verir. Son 2 oyunu küpüthaneye eklemeye bile tenezzül edilmez.
  9. Erdem Arslan

🔥Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı oyunları tahmin ediyoruz.🔥

Aga bu oyun ne :D. Şimdiye kadar düzgün oyun verdi mi ve önümüzdeki günlerde düzgün oyun verir mi?
  10. Erdem Arslan

Steam indirimlerinde ne alınmalı?

Rdr2 alıp 30 saat at sürebilirsin. Tabi indirime girdiyse
  11. Erdem Arslan

2. El dolandırıcılık şimdi 12.03.2023 steam kod için

Bence de uzun süredir üye olan mesajları yüksek olan insanlardan alışveriş yapmak riski azaltır
  12. Erdem Arslan

2. El dolandırıcılık şimdi 12.03.2023 steam kod için

Adam dolandırıcıyım diye bağırıyor nasıl geldin bu oyuna 😔
  13. Erdem Arslan

Rozetli CSGO Hesabı Almak İstiyorum

O işe hiç girme. Bir numarası yok.
  14. Erdem Arslan

Epic Games kütüphanede ki oyunlarımı göremiyorum.

Bir kere bana da olmuştu. Bütün oyunlar gitmişti. Kendiliğinden düzeldi.
  15. Erdem Arslan

Kredi kartımdan Steam'e 28 bin TL Çekilmiş

Crackli oyun varken gidip Steam den almışlar. Bu arada 36 tane provizyonu banka nasıl onaylıyor anlayabilmiş değilim.
  16. Erdem Arslan

XBOX KARDEŞLİK Mevzusu nedir

Xboxlarımızı kesip birbirine sürtüyoruz yaşasın Xbox kardeşliği
  17. Erdem Arslan

Son Kale Steam Çöküyor o7

Bu fiyatlara oyun alanın aklından şüphe ederim. PC parçası fiyatına oyun mu olur? Başlarım yapımcısına de emeğine de. Özellikle ailesinin parasıyla oyun alan kardeşlerime sesleniyorum. Oyun almadan önce 2 kere düşünün. O paralar kolay kazanılmıyor.
  18. Erdem Arslan

death stranding alabildiniz mi

Ne fark var?
  19. Erdem Arslan

Steam bilmecelerini birbirimize paylaşalım eğer bulan varsa

Mobilden yapıyorum ama bir problem var. Oyunlar karşıma çıkmıyor. Sayfayı 3 5 kere yenileyince anca bulabiliyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Top Bottom