LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Her şey olması gerektiği gibi oyunlarınız yok hocam maalesef
Her şey olması gerektiği gibi oyunlarınız yok hocam maalesef
full epic i silip tekrar mı yüklememi istiyorsunuz ama telefondan ve tarayıcan da girdiğim zaman yine aynısı çıkıyorduBu sorunu birkaç kişi daha yaşamıştı. Desteğe yazın onlar sizden birkaç dosya silmeniz isteyecek ve düzelecek. E-postanızda faturalarınızın hepsi duruyorsa kısa yoldan tam kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ama kesinliğinden emin olamam onun.
hocam gta 5 ve epic in beleşe verdiği oyunlar vardı bir sürü, onlar nereye gitti bilmiyorumHer şey olması gerektiği gibi oyunlarınız yok hocam maalesef
Telefon ve tarayicidan kütüphaneye bakilabiliyor mu? Faturalarinizi kontrol edin bir de Rockstar Launcher dan GTA 5 duruyor mu ona bakın. Her şey tamsa bi Epic Launcherin verilerini sıfırlayıp hesabınıza tekrar giriş yapın bakalım. Olmazsa dediğim gibi desteğe yazın bu sorun bu sıralar oluyor ve destek cozebiliyor.full epic i silip tekrar mı yüklememi istiyorsunuz ama telefondan ve tarayıcan da girdiğim zaman yine aynısı çıkıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam gta 5 ve epic in beleşe verdiği oyunlar vardı bir sürü, onlar nereye gitti bilmiyorum
yanlış hesaba girmiş olmayasın?hocam gta 5 ve epic in beleşe verdiği oyunlar vardı bir sürü, onlar nereye gitti bilmiyorum
hayır kendi hesabımyanlış hesaba girmiş olmayasın?
aynı şeyi diyecektim bende.Sağ taraftaki yüklü seçeneğine tıklamayı deneyin, sadece yüklü olanları göstermesin.