Becermek ne alaka bilader alaka seviyesi nedir?
0 etkileşim olan bir platform. Dümdüz oyunu indirip girdiğin için crack indirmekten farksız diyorum.
Bana haz veren koleksiyon yapmak. Topluluk içeriklerine göz atmak. Ekran görüntüleri çekip paylaşmak. Oynarken başarımları kasmak. Hepsini yaptıktan sonra da oyunu incelemek. Ben oyuna verdiğim kadar bunlara da para vermeyi seviyorum.
Hepsi birer anı gibi. Yıllar sonra tekrar baktığımda canlandırıyor zihnimde.
Bunları takmayan biri için crackten farksız.
- Birincisi ben senin biladerin değilim, onun doğrusu da birader zaten. İkincisi 37 yaşında biri olarak Crack denen şey Crack olmadan çoğunuz bilgisayar bilmezken biz bu piyasanın içindeydik. Sen 5 tane diskete oyun bölüp bilgisayarına götürüp oynamanın heyecanını yaşamış biri olsan zaten bu platformun sunduğu görsel ya da etkileşim kısmını burada lütuf olarak anlatmazsın.
- Bugün EPIC gibi platformlar rekabet yaratmasa, Steam dediğin yer sana 50$'dan aşağıya oyun satmaz, ister al istersen alma der kendi tekelini oluşturur. Siz aradaki platform bütçesini, ekibi ya da yazılımsal hiç bi' tarafı sorgulamadan; EPIC'ten oyun yavaş iniyor, avatarım yok, arka plan ekleyemedim kafasında devam ederseniz, yarın bu adamlar sistemi kapattığında, gerçek CRACK denen şeye dönmeye mecbur kalırsınız.
- Bugün EPIC RDR2 / GTA V / GoW ücretsiz dese var mı almayacak delikanlı?
Ee görsellik yok, topluluk yok, etkileşim yok, almayın hadi o zaman. Bu kadar gereksiz fanatiklik saçmalıktan başka bi' şey değildir!