Neler Yeni

Steam vs Epic Games Kış İndirimleri!

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Serkan
herkes çöp games launcherdan almak zorunda mı ayrıca valhalla çok kötü unbound çok kötü 2042 çok kötü days gone portu berbat haberin ola
Hocam keşke Steam ucuz olsa da oradan alabilsek. 2042 eskisi gibi kötü değil. Valhalla diğer AC oyunlarıyla aynı sadece konusu farklı. Days gone kişiye kalmış bir şey. Steamden 1 tane AAA oyun alacağınıza Epicten 2 oyun alıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sivaci
Hocam keşke Steam ucuz olsa da oradan alabilsek. 2042 eskisi gibi kötü değil. Valhalla diğer AC oyunlarıyla aynı sadece konusu farklı. Days gone kişiye kalmış bir şey. Steamden 1 tane AAA oyun alacağınıza Epicten 2 oyun alıyorsunuz.
farkındayım ama epicten oyun alınca her zaman bir sorunla karşılaşıyorum ödeme sıkıntısı olur launcher sıkıntısı olur bir daha almamaya yemin ettim

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Serkan
farkındayım ama epicten oyun alınca her zaman bir sorunla karşılaşıyorum ödeme sıkıntısı olur launcher sıkıntısı olur bir daha almamaya yemin ettim
Ben, the long dark dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdilik oyun bir türlü açılmıyor anlamış değilim. Yeni pc alacağım oyunları şimdiden alıyorum. Steam'i çok seviyorum fakat epicten alacağım gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eyüp
steamin yeni bugün gelen indiriminden bi liste yaptım isteyen bakabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emil Breivik
Dostlar, aklıma gelen oyunları yazdım önerdiğiniz oyunlar varsa bekliyorum.
Düşünebileceğiniz her oyun neredeyse Epic'de daha ucuz.
Sizce bu kadar farka rağmen Steam'den alınır mı?

The Last of Us Part 1
Steam: $29.99 (₺1.052)
Epic Games: ₺549,50

Cyberpunk 2077
Steam: $20.24 (₺710)
Epic Games (₺449,55)

Red Dead Redemption 2
Steam: $19.79 (₺695)
Epic Games: ₺758,67

Elden Ring
Steam: $19.79 (₺695)

Uncharted: Hırsızlar Mirası
Steam: $19.99 (₺702)
Epic Games: ₺359,60

Detroit: Become Human
Steam: $9.59 (₺337)
Epic Games ₺142

Days Gone
Steam: $12.49 (₺438)
Epic Games: (₺224,75)

Black Myth: Wukong
Steam: $59.99 (₺2.105)
Epic Games: ₺1.499

Frostpunk 2
Steam: $16.79 (₺589)
Epic Games ₺500

God of War Ragnarök
Steam: $39.99 (₺1.403)
Epic Games( ₺1.199)

Elden Ring nasıl 19.75 steamde? 24 dolar olarak gözüküyor bende.

Satriani

80+ Bronze
herkes çöp games launcherdan almak zorunda mı ayrıca valhalla çok kötü unbound çok kötü 2042 çok kötü days gone portu berbat haberin ola
Herkes EPIC'den almak zorunda değil madem, herkes niye senin beğenmediğin oyunları beğenmemek zorunda olsun.
Git 3X fazla ver Steam'den al kardeşim benim sepetimden sana ne? Bu zamana kadar EPIC'ten ne yüklediysem kral gibi de oynadım.
Siz beceremiyosanız demek ki sizde var sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack indirmekten farksız Epic denen yer. O yüzden Steam.
Bu zamana kadar EPIC'ten ne yüklediysem kral gibi de oynadım.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Bu zamana kadar EPIC'ten ne yüklediysem kral gibi de oynadım.
Becermek ne alaka bilader alaka seviyesi nedir?
0 etkileşim olan bir platform. Dümdüz oyunu indirip girdiğin için crack indirmekten farksız diyorum.
Bana haz veren koleksiyon yapmak. Topluluk içeriklerine göz atmak. Ekran görüntüleri çekip paylaşmak. Oynarken başarımları kasmak. Hepsini yaptıktan sonra da oyunu incelemek. Ben oyuna verdiğim kadar bunlara da para vermeyi seviyorum.
Hepsi birer anı gibi. Yıllar sonra tekrar baktığımda canlandırıyor zihnimde.
Bunları takmayan biri için crackten farksız.

CupOk

80+ Bronze
0 etkileşim olan bir platform. Dümdüz oyunu indirip girdiğin için crack indirmekten farksız diyorum.
Bana haz veren koleksiyon yapmak. Topluluk içeriklerine göz atmak. Ekran görüntüleri çekip paylaşmak. Oynarken başarımları kasmak. Hepsini yaptıktan sonra da oyunu incelemek. Ben oyuna verdiğim kadar bunlara da para vermeyi seviyorum.
Hele de oyunun atölye desteği varsa.. oyundan çok o atölyede gezmek sarıyor insanı

Satriani

80+ Bronze
- Birincisi ben senin biladerin değilim, onun doğrusu da birader zaten. İkincisi 37 yaşında biri olarak Crack denen şey Crack olmadan çoğunuz bilgisayar bilmezken biz bu piyasanın içindeydik. Sen 5 tane diskete oyun bölüp bilgisayarına götürüp oynamanın heyecanını yaşamış biri olsan zaten bu platformun sunduğu görsel ya da etkileşim kısmını burada lütuf olarak anlatmazsın.
- Bugün EPIC gibi platformlar rekabet yaratmasa, Steam dediğin yer sana 50$'dan aşağıya oyun satmaz, ister al istersen alma der kendi tekelini oluşturur. Siz aradaki platform bütçesini, ekibi ya da yazılımsal hiç bi' tarafı sorgulamadan; EPIC'ten oyun yavaş iniyor, avatarım yok, arka plan ekleyemedim kafasında devam ederseniz, yarın bu adamlar sistemi kapattığında, gerçek CRACK denen şeye dönmeye mecbur kalırsınız.
- Bugün EPIC RDR2 / GTA V / GoW ücretsiz dese var mı almayacak delikanlı?
Ee görsellik yok, topluluk yok, etkileşim yok, almayın hadi o zaman. Bu kadar gereksiz fanatiklik saçmalıktan başka bi' şey değildir!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,066
Üyeler
163,256
Son üye
dgn0907
Top Bottom