Arama sonuçları: *

1. Faristod

Steam'de oyun açılmıyor

Çok klişe bi tavsiye olucak ama bazen oyunlar yüklenirken hata oluyor silip yükleyince düzeliyor. Batmande başıma gelmişti baktın olmadı son seçenek olarak onu deneyebilirsin.
  2. Faristod

Steam'de oyun açılmıyor

Bende de aynı sıkıntı olmuştu ekran kartının sürücüsü son sürümde değilse oyun kendini açmıyor. Driverı güncelleyince sorun kalkmıştı
  3. Faristod

Steam hediye atarken oluşan hata [ÇÖZÜLDÜ]

Öyle bir şey yok birçok kez arkadaşlarıma kendi bakiyemden hediye gönderdim item satıp gönderdiklerim de oldu. Kartın kara listeye düşmüşse veya hediye kartı olarak edindiysen o bakiyeyi o parayı topluluk pazarında item almak için veya başaksına hediye atmak için kullanamıyorsun. Sebebi para geri...
  4. Faristod

Avrupa steam cüzdan kodum var bunu nasıl kullanabilirim

VPN ile amerikaya bağlanıp bir steam hesabı aç orda o kodu kullan ve steam pazarından ürünler al. Aldıktan sonra kendine takas isteği gönder. Pazardan aldıktan ve kendi hesabına geçtikten sonra 7 şer güdnen toplamda 15 gün beklemen gerekicek ama en mantıklı çözüm bu. Kendi hesabını da konumunu...
  5. Faristod

Steam hesabım kaç TL eder?

Türke satarsan 90-140tl arası. Yabancıya satarsan 45-65$ . (Yabancıya daha fazlaya satabilmenin sebebi türkiyede oyunların daha ucuza satılması.) Steamdb adlı siteden steam profil url nizi veya id nizi yazarak da ölçebilirsiniz. Şifre-kullanıcı adı girmeden yapılıyor.
  6. Faristod

Takas yaptıktan sonra eşyalar tam 15 gün sonra mı geliyor

Evet 9 ocakta alıcaksın
  7. Faristod

Yeni tarayıcıdan girdiğin için olabilir-Çok uzun süredir steam guard kullanıp guardı pasif-aktif durumlarına geçirmediğin için olabilir(yani kısaca çok uzun süre aynı durumda kalırsa guard ara ara kendini korumaya alıyor. Telefon parmak izini kabul etmeyip 72 saatte bir şekil-pini sorması gibi...
  8. Faristod

Eğer o parayı topluluk pazarında değil de oyun satın almak için kullanıcaksan kendisi satıp sana cüzdan kodu olarak göndersin(minimum 10tl değerinde gönderilebiliyor ama)
  9. Faristod

Eğer uzun süredir steam guard kullanamdıysan o bekleme süresini yiyorsun ve evet 15 günün sonunda sana veriyor. 15 güne kadar değil yani
  10. Faristod

Steam Oyun Başlıyor Deyip Başlamaması

İnternet bağlantın iyi mi? Veya internete baktın mı hangi oyun bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan biri illaki avrdır ve çözümünü bulmuştur muhtemelen. Oyunun bulunduğu diskte yeterli alan yoksa da bu sorun oluyor oalbilir
  11. Faristod

Steam Oyun Başlıyor Deyip Başlamaması

Bu ekran bir süre sonra gidiyor normalde ama işlem uzun sürebiliyor. En fazla ne akdar bekledin bu kısmı şuana kadar?
  12. Faristod

Steam remote play geldi

Arkadaşlar daha önce çıkmıştı ama beta sürecindeydi çoğu hesapta kullanıma açık değildi ve hatalarla doluydu. Tam sürüm yeni çıkış yapmış.
  13. Faristod

Steam remote play geldi

Aile ile benzer mantık hatta başkası oynayacağı zaman senin pc de o oyunun açık olması gerekiyor. Çoklu oyunlar için mantıklı veya uzun yola çıkıcaksın pc yi aç bırak telefonda yolda devam edersin. Birsüredir uygulama vardı ama tam sürümüne ulaşmadığından hata veriyordu sürekli sonunda tamamen...
  14. Faristod

Steam açılmıyor yardım

oynadığı ıyunları online modda oynuyorsa otomatik clouda yedekleniyor saveleri zaten. Tekrardan yüklemek zorunda kalıcak evet ama açılmazsa oynayamaz da zaten :/
  15. Faristod

Steam açılmıyor yardım

Normalde üstteki arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden kapatınca düzelebiliyor. Yönetici olarak çalıştırı deneyebilirsin. Olmazsa silip tekrar yükle ve sonra ayrlardan bilgisayarı açtığımda otomatik olarak başlat seçeneğini devre dışı bırakıp bir süre öyle kullan. Zaman zaman bende de...
  16. Faristod

Steam D deki oyunları görmüyor

Sonunda çözümünü buldum ayarlar indirmelerden başka depolama alanındaki oyunları steame tanıtabiliyormuşuz.Ordan ekleme seçeneği ile sorunu hallettim.Yine de çok teşekkürler :)
  17. Faristod

Sıkıntı şu bendeki hard disk bir sıkıntıdan dolayı 2 ye bölünmüş durumda 350 ve 350 oalrak D ve E klasörü var.İkisi de oyun dolu, O yüzden steam i silip d ye kursam bile bu sefer e deki oyunları gözden çıkarmam gerekecek.Sıfırlamadan önceki hali gibi c de olmasına rağmen d ve e dekileri...
  18. Faristod

Sonradan aklıma geldi işte çözümünü arıyorum Steami ilk indirirken c ye kurdum sonra oyunları yğkleme seçeneğinde bana nereye kurayım diye sorduğunda d ye yeni kalsör aç dedim ve SteamLibary diye klasör açıp oyunları oraya kurmaya başladı
  19. Faristod

Arkadaşlar ben windowsun kendisi üzerinden sıfırlama seçeneği ile pc yi sıfırladım.Haliyle sadece C deki her şey gitti ama D deki oyunlar kalmaya devam etti.Ben steami C ye kurduğumdan steami tekrar indirmem gerekti. Sorun şu bütün oyunlarım D de durmasına rağmen steami yeni yüklediğim ve oyunlar...
  20. Faristod

Steam Support İade..

Birsüre sonra açılır dert etme. Suistimalleri engellemek için bir süre iade etmene izin vermiyor sadece
Top Bottom