Neler Yeni

Steam açılmıyor yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
batın
Merhaba,1-2 gündür bu sorunu yaşıyorum.Steame tıklamama rağmen açılmıyor.Normalde bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu fakat az önce yaptım olmadı.Ne yapabilirim?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Görev yöneticisinde steam varsa kapatınız öyle deneyin

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Normalde üstteki arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden kapatınca düzelebiliyor. Yönetici olarak çalıştırı deneyebilirsin. Olmazsa silip tekrar yükle ve sonra ayrlardan bilgisayarı açtığımda otomatik olarak başlat seçeneğini devre dışı bırakıp bir süre öyle kullan. Zaman zaman bende de oluyor steamin aldığı güncellemelerle bir bozulup bir düzeliyor kafasına göre bende de

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Normalde üstteki arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden kapatınca düzelebiliyor. Yönetici olarak çalıştırı deneyebilirsin. Olmazsa silip tekrar yükle ve sonra ayrlardan bilgisayarı açtığımda otomatik olarak başlat seçeneğini devre dışı bırakıp bir süre öyle kullan. Zaman zaman bende de oluyor steamin aldığı güncellemelerle bir bozulup bir düzeliyor kafasına göre bende de
Silip yüklersek oyunlar gidiyor. Yedeklemek içinse Steam'den yedeklemek lazım. Yani galiba.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Silip yüklersek oyunlar gidiyor. Yedeklemek içinse Steam'den yedeklemek lazım. Yani galiba.
oynadığı ıyunları online modda oynuyorsa otomatik clouda yedekleniyor saveleri zaten. Tekrardan yüklemek zorunda kalıcak evet ama açılmazsa oynayamaz da zaten :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,721
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom