Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

CS:GO'ya yatırdığım parayı en az kayıpla nasıl geri çekebilirim?

4 tane Eternal Fire | Antwerp 2022 var hocam 12tl falan ediyo onlar bi de ben fiyata geçen 70 iken bakmıştım, ondan. 45e de verebilirim . 1690901322 oluyor sanırım hocam tam bilmiyorum ben de maalesef.
  2. Frecksloin

70tl skin değeri var pazarda 50 alsam yeter hocam
  3. Frecksloin

Hocam bi video izledim orda teamfortress'tan bi item alıp satıyordu illa o şekilde mi yapmam gerekiyor tam anlayamadım. AK47-Slate var onu takas teklidi olarak gönderebilir miyim?
  4. Frecksloin

Hangi siteler hocam, hiç bilgim yok. Öneriniz var mı?
  5. Frecksloin

4-5 skin almıştım toplam 300 400TL değerinde ve paraya ihtiyacım var şu an. En az kayıpla nasıl geri alabilirim?
  6. Frecksloin

Steam iadelerim kartıma gelmiyor??

anladım hocam tamamdır bakıyorum şimdi
  7. Frecksloin

tosla kart kullanıyorum kanka canlı desteğe yazdım 5 dakikadır cevap gelmedi,
  8. Frecksloin

2 ay oldu neredeyse katana zero oyununu 25 TL'ye almıştım iade ettim 15 TL'ye düştü sonra yine aldım fakat 2 aydır para gelmedi. geçenlerde tekrar celeste oyununu aldım iade ettim para yine gelmedi ama mail adresime steamdan para gönderildiği yazıyor. ne yapmam lazım?
  9. Frecksloin

oyun aldım ama directors cut gelmedi

Steam kupon bile vermiyor cp77 beleş mi vercek:D:D
  10. Frecksloin

oyun aldım ama directors cut gelmedi

kanka tek sorun launcher akıcı değil. neredeyse tüm AAA oyunlarım epicte normal bi şekilde oynayabiliyorum. steam kadar kaliteli değil tabii ki ama bu dönemde platform ayırt edecek halde değiliz
  11. Frecksloin

Eneba nedir? yardımcı olabilir misiniz?

dirt 5 1.21 euroya veriyor ve tl olarak değeri 19tl yapıyor. aşırı mantıklı geldi bana, ne dersiniz?
  12. Frecksloin

xbox game pass yenilenen ödeme nedir

kapalı iste süre bittiğinde gamepass biter
  13. Frecksloin

xbox game pass yenilenen ödeme nedir

yinelenen ödemeyi açarsan her ay sonu veya ne kadar sürelik aldıysan işte, parayı karttan çeker. yapamazsan süre bittiğinde gamepass de biter
  14. Frecksloin

Epic Games indirim süresi hakkında.

teşekkür ederim.
  15. Frecksloin

anladım, teşekkürler
  16. Frecksloin

teşekkürler
  17. Frecksloin

Tarih okumayı biliyorum tabii ki de ama şöyle bir sorun var, 02/10/22 mi, eğer öyle ise ekimin 2sine kadar mı sürecek? yoksa 10/02/22 mi yani şubatın 10'unda mı bitecek, anlayamadım. küçük bir problem, boş konu evet, kusura bakmayın.
  18. Frecksloin

Epic games sepetim nasıl?

hikayesi nasıl?
  19. Frecksloin

Epic games sepetim nasıl?

Cyberpunk 2077 Kena Bridge of the Spirits Horizon Zero Down 3 oyun toplam 187TL. Cyberpunk için değer mi? horizon Zero Down almayı çok istiyorum nedenini bilmiyorum sanırım hikayesi için, kena da fiyatı fazla değil ve merak ettiğim bir oyun olduğu için ekledim, önerilerinizi alabilir miyim...
  20. Frecksloin

Epic games 130tl değerinde kuponun süresi nedir?

ne zamana kadar kullanabilirim?
Top Bottom