Neler Yeni

Steam iadelerim kartıma gelmiyor??

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
2 ay oldu neredeyse katana zero oyununu 25 TL'ye almıştım iade ettim 15 TL'ye düştü sonra yine aldım fakat 2 aydır para gelmedi. geçenlerde tekrar celeste oyununu aldım iade ettim para yine gelmedi ama mail adresime steamdan para gönderildiği yazıyor. ne yapmam lazım?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,204
İsim
Necati
2 ay oldu neredeyse katana zero oyununu 25 TL'ye almıştım iade ettim 15 TL'ye düştü sonra yine aldım fakat 2 aydır para gelmedi. geçenlerde tekrar celeste oyununu aldım iade ettim para yine gelmedi ama mail adresime steamdan para gönderildiği yazıyor. ne yapmam lazım?
Büyük ihtimalle provizyonda askıda kalmış , bankan ile iletişime geç .

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,204
İsim
Necati
tosla kart kullanıyorum kanka canlı desteğe yazdım 5 dakikadır cevap gelmedi,
Toslayı direkt ara kanka , bende ininalden almıştım bu ininal papara tosla gibi firmalarda bu sorunlar oluyor sürekli .
Bana 1.5 ay gelmemişti iki tarafta birbirine suç atıyordu hesabımda çok para giriş çıkışı olduğu için paranın gelip gelmediğini de anlamadım geldi demişlerdi ama bilmiyorum 500 tlydi bide.

İninal bana iade yapılmış dedi ama ben fark etmedim karışmıştı bakiye umarım gelmiştir diyeyim bana :D

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toslayı direkt ara kanka , bende ininalden almıştım bu ininal papara tosla gibi firmalarda bu sorunlar oluyor sürekli .
Bana 1.5 ay gelmemişti iki tarafta birbirine suç atıyordu hesabımda çok para giriş çıkışı olduğu için paranın gelip gelmediğini de anlamadım geldi demişlerdi ama bilmiyorum 500 tlydi bide.

İninal bana iade yapılmış dedi ama ben fark etmedim karışmıştı bakiye umarım gelmiştir diyeyim bana :D
anladım hocam tamamdır bakıyorum şimdi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,204
İsim
Necati
Top Bottom