Arama sonuçları: *

1. Grythor

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Dolara geçmese durum değişecek miydi? Bu sefer önerilen fiyatlandırma artacaktı. Artık bunla her seferinde uğraşmak istemediler, haklılar da. Mevcut ekonomik durum yüzünden Steam'e salça olmak saçmalık. Yönetime laf yapman lazım.
  2. Grythor

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Bunun Steam ile alakası yok, Steam bir araç. Fiyatın dolar üzerinden hesaplanmasını isteyenler oyunları yayınlayan kişiler ve aynı zamanda bölgesel fiyatlandırma hala mevcut. Yani isteseler eski düzene denk fiyat getirebilirler. Kimin suçlu olduğunu öğrenin artık.
  3. Grythor

Sizce Bu Oyunlar alınır mı?

İki oyun da güzel. İkisini de bitirdim ve çok sevmiştim.
  4. Grythor

STEAM PROFİL DÜZENİ HAKKINDA YARDIM

Her şeyi tek tek anlatmak çok uzun sürer. Videolara bakabilirsiniz. Ayriyetten hesabımda görüp de yapmak istediğiniz bir şey varsa nasıl yapıldığını anlatabilirim. https://steamcommunity.com/id/PaXeLX
  5. Grythor

Dolar kuruna geçmeden önce alınabilecek oyun önerisi

Dostlar selam, Steam'e dolar güncellemesi gelmeden önce alınabilecek oyunlar nelerdir? Profilim: https://steamcommunity.com/id/PaXeLX (profilde olmasına rağmen başkaları için önerdiğiniz oyun varsa yazmaktan çekilmeyin)
  6. Grythor

İndirme hızım normal mi ?

Steam -> Ayarlar -> İndirmeler -> İndirme hızını saniyede bit cinsinden göster -> kapalı.
  7. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

İngilizce olması daha hoş geliyor bana. Kaldı ki çoğu grup ya da takma isim İngilizce'dir.
  8. Grythor

Steam Profilim Sizce Nasıl ?

Hocam tema kötü. Bu tema sanırım Steam'in bedava verdiği 3000 teması. Bence vasat.
  9. Grythor

Steam Ekleşme/Yorum konusu

Herkese +rep attım. Bu da benim profil: https://steamcommunity.com/id/PaXeLX
  10. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

Hocam o gifi eklerken kod girmeniz gerekiyor. Videoları var. 1692246727 Evet hocam, bir ara kart ile para kasmak adına 500'e yakın oyun aldım.
  11. Grythor

steamde telefon numarası bağlarsam ban yermiyim

Onu bilmiyorum hocam ama işi riske atmayın bence.
  12. Grythor

steamde telefon numarası bağlarsam ban yermiyim

Yersin, farklı bir numara kullan.
  13. Grythor

Steam Hesabı Ne kadar

Steam hesabını bir ticket ile geri alabileceği için 0
  14. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

Hocam bütün herkes olmasa bile güzel bir topluluk oluşturacağımı düşünüyorum.
  15. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

Hocam arka planı güncel tutmak önemli :D
  16. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

Kardeşlerim de oynuyor hocam :D
  17. Grythor

Türk Oyuncu Topluluğu

Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Ben Steam'de aktiviteleri sık sık kontrol eden birisiyimdir. Kendim de aynı şekilde paylaşım yaparım fakat bu paylaşımlar yabancılarda olduğu kadar büyük ilgi görmüyor. Yabancılar birbirine destek oluyorlar, bu sayede hem topluluk ana sayfasında önde oluyorlar...
  18. Grythor

Steam Fotoğraf Ve Arkaplan Önerisi

Animeli önerebileceğim profil yok. Level için rozet sistemini inceleyebilirsin.
Top Bottom