Neler Yeni

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Sizin yorumunuz nedir?
Dora'nın oyunu satılsa ne satılmasa ne. Steam ve yapımcı firmalar böyle bir tepkiyi akıl edemeyecek kadar saf değillerdir herhalde, zaten 3 kuruş kazanıyorlardı onu kazanmasalar da olur. Yakın vadede TL'ye geçmeleri imkansız kısacası, hatta bu diğer platformların da dolara geçmesine ön ayak olacak.

oguzkanar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan kanar
hayır tekrardan tl faliyetine geçmez

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Valla beyler ne yalan soyliyim steam dolara geçtikten sonra sadece kütüphaneden oynuyumu açıp oynuyorum indirim falan takip etmiyorum zaten bindirdikten sonra indirimin bi anlamı yok hatta şuan epicten 3.5k ya sepeti doldurdum ordan alıyorum artik

duchess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
oyunun değerinin çok altında satışa sunuyor. neden daha fazla para kazanmak varken daha az para kazansın?
Knkam dolar olunca alıcı sayısı düşer.Ancak tl de kalsaydı illaki alanı vardı ama şu an çok zor yani dolara geçmesede kar eder.

JSezar

80+ Silver
Dolara geçtiğinden beri oyun almıyorum.bundan sonra da oyun kırılmadığı sürece asla almam

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Ben temelli bıraktım almayı. Beter olsun steam. 30 liralık oyunu 20 dolar yaptılar. Eskiden bakardık indirimde oyun ne var vs göz gezdirirdik alırdık. Şimdi mağaza kısmına bakmıyorum bile.

Bunun Steam ile alakası yok, Steam bir araç. Fiyatın dolar üzerinden hesaplanmasını isteyenler oyunları yayınlayan kişiler ve aynı zamanda bölgesel fiyatlandırma hala mevcut. Yani isteseler eski düzene denk fiyat getirebilirler. Kimin suçlu olduğunu öğrenin artık.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
YOOOOOOOĞĞĞĞĞKKKKK

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Emre Altun
Steam'den önce bi ülkenin haline bak onu bi sorgula istersen ne dersin?
Ülkemizin haline bakmadığımı, sorgulamadığımı nerden çıkardın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun Steam ile alakası yok, Steam bir araç. Fiyatın dolar üzerinden hesaplanmasını isteyenler oyunları yayınlayan kişiler ve aynı zamanda bölgesel fiyatlandırma hala mevcut. Yani isteseler eski düzene denk fiyat getirebilirler. Kimin suçlu olduğunu öğrenin artık.
Oo tamam kardeşim sen boyle diyince ogrendim şimdi sağol bilmiyordum sevgili kardeşim harikasın sen ya. Nasıl da cahil mişiz. Sen öğrettin bize eyvallah 😄 Steamı dolara geçiren kimse ona kızarım kardeşim size ne oluyor anlamadım. Mevcut ekonomik durumun kotu olduğunu bilmediğimimi saniyon.

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit

TahinPekmez

80+ Silver
epic kadar olamadı , steam mağazaya bile girmiyorum. ne kadar haklı olursa olsun bana uymuyor. hani orta bölgeye göre fiyatlandırılacaktı , birkaç tane vardır ama hep pahalı. TÜRK olarak dolara destek bile vermek istemezken dolarla oyun almam.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Paraya üzülmez steam , Hadi olsa olsa oyuncuların gitmesine üzülür, zamanla da dolar yeri. Epic games in işine geldi bu sadece .

Top Bottom