epic gamesde 1 ay içerisnde dolara geçecekbenim için artık tek oyunculu hikayeli oyunlar torrent üzerinden online oyunlar beğendiğimiz varsa epic gamesten düşünüyorum yapcak bişi yok.
epic gamesde 1 ay içerisnde dolara geçecekbenim için artık tek oyunculu hikayeli oyunlar torrent üzerinden online oyunlar beğendiğimiz varsa epic gamesten düşünüyorum yapcak bişi yok.
Kaynak işkembe-i Kübra mı yoksa var mı kaynağın ilk defa senden duyuyorum da bunuepic gamesde 1 ay içerisnde dolara geçecek
Dora'nın oyunu satılsa ne satılmasa ne. Steam ve yapımcı firmalar böyle bir tepkiyi akıl edemeyecek kadar saf değillerdir herhalde, zaten 3 kuruş kazanıyorlardı onu kazanmasalar da olur. Yakın vadede TL'ye geçmeleri imkansız kısacası, hatta bu diğer platformların da dolara geçmesine ön ayak olacak.Sizin yorumunuz nedir?
Knkam dolar olunca alıcı sayısı düşer.Ancak tl de kalsaydı illaki alanı vardı ama şu an çok zor yani dolara geçmesede kar eder.oyunun değerinin çok altında satışa sunuyor. neden daha fazla para kazanmak varken daha az para kazansın?
Ben temelli bıraktım almayı. Beter olsun steam. 30 liralık oyunu 20 dolar yaptılar. Eskiden bakardık indirimde oyun ne var vs göz gezdirirdik alırdık. Şimdi mağaza kısmına bakmıyorum bile.
Ülkemizin haline bakmadığımı, sorgulamadığımı nerden çıkardın ki?Steam'den önce bi ülkenin haline bak onu bi sorgula istersen ne dersin?
Oo tamam kardeşim sen boyle diyince ogrendim şimdi sağol bilmiyordum sevgili kardeşim harikasın sen ya. Nasıl da cahil mişiz. Sen öğrettin bize eyvallah Steamı dolara geçiren kimse ona kızarım kardeşim size ne oluyor anlamadım. Mevcut ekonomik durumun kotu olduğunu bilmediğimimi saniyon.Bunun Steam ile alakası yok, Steam bir araç. Fiyatın dolar üzerinden hesaplanmasını isteyenler oyunları yayınlayan kişiler ve aynı zamanda bölgesel fiyatlandırma hala mevcut. Yani isteseler eski düzene denk fiyat getirebilirler. Kimin suçlu olduğunu öğrenin artık.