Neler Yeni

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
Normal şartta cevap vermezdim ama sen kendini böyle avutmaya devam et. Yarın öbür gün tuvalet kağıdı diye kullanırlar paramızı o zaman anlarsın. Gerçi anlasan böyle bir cümle ile giriş yapmazdın. 😂😂
Ben aslında çok iyi anlıyorum ve çok iyi de izah ettiğimi düşünüyorum da yine Maalesef sizin gibi kıt beyinler aynı fikirde devam ediyor. burada hiçbir şekilde paranın değerli olduğunu zaten kastetmedim Dün de senin paran değersizdi Bugün de değersiz. dünden daha kötü değil yani. dün yapılabilirken bugün yapılamıyor ayağına geçen steam savuna dur, suçuda sadece ülkede bul. Siz bu beyinle devam edin steam'den de Ala durun, yarın öbür gün o bölgesel fiyatlandırmayı da kaldırır tam bir şekilde Global fiyatlandırmaya geçer. o zaman da ağlarsınız ülkeyi yönetenler şöyle böyle diye sadece orada ararsınız sıkıntıyı. Ama emin ol şu anki baştakiler gider başka birileri gelir bu ülke böyle devam eder

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
20 TLlik oyun 20 dolar olsa , 25 kişi o oyunu almasa bile 1 kişi 20 dolarlık oyunu alsa yine kâr eder

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Ben aslında çok iyi anlıyorum ve çok iyi de izah ettiğimi düşünüyorum da yine Maalesef sizin gibi kıt beyinler aynı fikirde devam ediyor. burada hiçbir şekilde paranın değerli olduğunu zaten kastetmedim Dün de senin paran değersizdi Bugün de değersiz. dünden daha kötü değil yani. dün yapılabilirken bugün yapılamıyor ayağına geçen steam savuna dur, suçuda sadece ülkede bul. Siz bu beyinle devam edin steam'den de Ala durun, yarın öbür gün o bölgesel fiyatlandırmayı da kaldırır tam bir şekilde Global fiyatlandırmaya geçer. o zaman da ağlarsınız ülkeyi yönetenler şöyle böyle diye sadece orada ararsınız sıkıntıyı. Ama emin ol şu anki baştakiler gider başka birileri gelir bu ülke böyle devam eder
Sen bu zeka ile harcanıyon buralarda. Yarın domatesin tanesini 50 Türk lirası yaparlar. Sende Steam'in Global oluşuna oturur ağlarsın 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
Sen bu zeka ile harcanıyon buralarda. Yarın domatesin tanesini 50 Türk lirası yaparlar. Sende Steam'in Global oluşuna oturur ağlarsın 😂😂
Ağlayan ben değilim ki Sizsiniz. Hayatınız oyunlardan ibaret olmuş oyunsuz düşünemediğiniz bir dünya hayali kuruyorsunuz fakat Hayat oyunlardan ibaret değil farklı platformlarda daha uyguna da alınabilir alınamazsa bile çok da problem değil Şahsen benim için öyle fakat Dediğim gibi yarın öbür gün yine oturup ağlayacak sağı solukötüleyecek kişiler Sizler olacaksınız. şu yaptığın Zavallı yoruma bakınca geleceğ i görmek için müneccim olmaya gerek kalmıyor

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Ağlayan ben değilim ki Sizsiniz. Hayatınız oyunlardan ibaret olmuş oyunsuz düşünemediğiniz bir dünya hayali kuruyorsunuz fakat Hayat oyunlardan ibaret değil farklı platformlarda daha uyguna da alınabilir alınamazsa bile çok da problem değil Şahsen benim için öyle fakat Dediğim gibi yarın öbür gün yine oturup ağlayacak sağı solukötüleyecek kişiler Sizler olacaksınız. şu yaptığın Zavallı yoruma bakınca geleceğ i görmek için müneccim olmaya gerek kalmıyor
Sen ne yaşıyorsun ben anlamadım. Senin şahsına karşı herhangi bir hakaret tarzı bir şey yazmadım. Ama maşallah Kıt akıllı olduk zavallı olduk. Teşekkür ederim boş yorumların için ben ağlamam sen merak etme. Kaybettiğim bir şey yok. Bir daha yazmazsan güzel olur. Mahkeme falan uğraştırma beni 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
Sen ne yaşıyorsun ben anlamadım. Senin şahsına karşı herhangi bir hakaret tarzı bir şey yazmadım. Ama maşallah Kıt akıllı olduk zavallı olduk. Teşekkür ederim boş yorumların için ben ağlamam sen merak etme. Kaybettiğim bir şey yok. Bir daha yazmazsan güzel olur. Mahkeme falan uğraştırma beni 😂
Mahkeme 🤣🤣🤣 evet kardeş sensin 😚😚

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Biraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
Sizin yorumunuz nedir? Steam geri adım atar mı yoksa aynı düzenden devam mı eder?
Türkiye'nin genel pazardaki oranını %1 olarak okumuştum, eğer durum böyleyse pazardaki payımız ne olursa olsun steami çok etkilemeyecek. Tl ile yapılan alımlarda da yapımcıların zarar ettiği kesin. Kısacası tl değeri yükselmeden veya sabit bir değerde kalmadan böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Yolumuz artık epicten ve qBitTorrent ten geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
biraz düşünseniz pek bir fark olmadığını göreceksiniz epic ile steam arasında.neden öyle söyledim: şimdi bunlar dayanamayıp türkiyede kuru sabitleseler fiyatlara mesela 1 dolar=30 tl.epicte 600 tl olan oyun steamda 20 dolar.600 tl ile 20 dolar arasında ne fark var bu durumda.geçen senelerdeki ucuza olan cicim ayları geçti.ucuza kapanlar kaptı.bunlar zam yapmak için bahanelerdi dolar geçisi filan.bence en iyisi torrent bu durumlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiyede insanlar ucuz gördü habire yeni sistemler ekran kartları monitörler vs. topladılar.oyun oynamayı bıraksalar yaptıkları masraflar boşa gidecek.mecbur oyun satın alacaklar yada korsana.korsan yakında yasaklandığını düşün mecbur ya oyun satın alacaklar yada masraflar boşa gidecek.gavurlar ileriyi düşünen insanlar.

serbytes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serkan Sarı
Dostlarım steam e bağlı olup, onunla yatıp kalkanlar olduğunu biliyorum fakat bu mesele biraz daha ciddi. Steam dolara geçmekle doğru olanı yaptı kendine göre. Dolarla satış yapıp ülkemde hizmet veriyormuş gibi yapması asla kabul edemeyeceğim konu. Dolar kurunu tepeden belirleseydi de makas, fark odemek durumunda kalmasaydı kimse. Epic games ne kadar çok sevilmese de oyuncu ve yayıncı yanında durmaya çalışıyor. Epic games herzaman önde olmalıdır. Farkı görüyorsunuz. Benim gibi sadece oyun odaklı kişiler için steam ölmüştür. Maddi anlamda pazardaki açlık devam ediyor ve maliyetler de yükseldiği için steam uzun bir süre sonra tl desteği verecektir. Burada alışveriş yapmamak daha akıllıca. Bizler bu konuları kucumsuyoruz fakat kullanıcı sayımız yabana atılacak gibi değil. Korsan oranları ciddi düştü. Steam ölmüştür yaşasın yeni kral! Epic Games!

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Sağdan soldan duyduğun kendini filozof sanan insanların bilgileriyle boş boş konuşma da sadede gel. Dün kötüymüş de bugün de aynıymış falan boş insanların sözleri onlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
biraz düşünseniz pek bir fark olmadığını göreceksiniz epic ile steam arasında.neden öyle söyledim: şimdi bunlar dayanamayıp türkiyede kuru sabitleseler fiyatlara mesela 1 dolar=30 TL.epicte 600 TL olan oyun steamda 20 dolar.600 TL ile 20 dolar arasında ne fark var bu durumda.geçen senelerdeki ucuza olan cicim ayları geçti.ucuza kapanlar kaptı.bunlar zam yapmak için bahanelerdi dolar geçisi filan.bence en iyisi torrent bu durumlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiyede insanlar ucuz gördü habire yeni sistemler ekran kartları monitörler vs. topladılar.oyun oynamayı bıraksalar yaptıkları masraflar boşa gidecek.mecbur oyun satın alacaklar yada korsana.korsan yakında yasaklandığını düşün mecbur ya oyun satın alacaklar yada masraflar boşa gidecek.gavurlar ileriyi düşünen insanlar.
Hocam sen ne yaşıyorsun şu an 2 platformda fiyatlar aynı diyerek bir aç dolaş bakayım bir fiyatlara bak En basiti diyorum Bu yıl çıkan fc 24 oyununa bak yeter
Sağdan soldan duyduğun kendini filozof sanan insanların bilgileriyle boş boş konuşma da sadede gel. Dün kötüymüş de bugün de aynıymış falan boş insanların sözleri onlar.
Sen niye şimdi hırladın? 🤣 Steam fanboyluk yapacam diye yırtma bir tarafını.

Top Bottom