Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Epic Games üzerinden yaptığınız alışverişe bankanız kur farkı koyuyor mu ?

hocam siz dediniz 15.85 usd gözüküyor fakat işlem saatimdeki dolar kuruyla bile 175 yapıyor dediniz. Alıntıladığım kısmı okumadınız sanırım. Sizin birebir yazdığınız şey. Bende anlamadım o yüzden sordum
  2. HamsiKraker

Epic Games üzerinden yaptığınız alışverişe bankanız kur farkı koyuyor mu ?

Bende baktım epic sitesinde geçmiş işlemlerde 313tl yazıyor, bankadan baktığımda 315 kesilmiş işlem saatindeki dolar kuru 11.04 müydü ?
  3. HamsiKraker

Epic games 18 yaş sorunu

Şimdi girdim baktım ayarlarda yokmuş. Bi oyuna girmeye çalıştım doğum tarihi sordu. Galiba ordan girince bidaha düzelmiyor. Keşke yaşınızı büyük girseydiniz
  4. HamsiKraker

Epic games 18 yaş sorunu

Hesap ayarlarindan doğum tarihini değiştiremiyor musun?
  5. HamsiKraker

(konu silindi)

Yurtdisindaysa o sana alsın
  6. HamsiKraker

Steam hesabımda takas ya da satış yapılmasını nasıl engellerim?

Doğru yoldasın. Tanıdık samimi biri olmadıkça hesabı vermem. İçimde bir kuşku varsa aram bozulmasın diye kendimi strese sokmam hocam. Vermemekle en iyisini yaparsın
  7. HamsiKraker

Steam hesabımda takas ya da satış yapılmasını nasıl engellerim?

Bana birkaç güne steam hesabım boşaltılmış konusu açılacak gibi geldi :monkahmm:
  8. HamsiKraker

Xbox store dan alınan oyun PC de oynanırmı

Oynatılabilir başlığı altında pc ifadesi var mı?
  9. HamsiKraker

MİCROSOFT STORE İNDİRME SORUNU

Microsoft store'dan xbox uygulamasını indir. Xbox uygulaması üzerinden indir oyunları bence
  10. HamsiKraker

xbox game pass ortak kullanma devam ediyor mu ?

Bi ara tek hesapla farklı kişiler aynı anda oynayabiliyor deniyordu. Hala devam ediyor mu bu olay?
  11. HamsiKraker

GTA 5 Online da Hileler Azaldı mı ?

En azından şu mesajlar olmasa veya sesini kapatma olsa keşke. Sürekli bildirim sesinden oynayamıyorum ya
  12. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

Hocam xbox uygulamasındaki paket karşılaştırma kısmı. Xbox konsol ve bilgisayarın varsa ultimate en mantıklısı. Zira ultimate alırsan normal pakete ek olarak konsolunda 100'den fazla oyunu oynuyorsun, xbox live gold üyeliğin oluyor(konsolda online oyun oynamak için gerekli), konsoldaki...
  13. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

Estağfurullah hocam iyi forumlar dilerim
  14. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

Hocam attığım fotoğrafa bakabilirsiniz 30tl ve ea play dahildir yazıyor
  15. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

En düşük paket yeterli bence. Ea playde var
  16. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

En düşük pakette de oynanıyor diye biliyorum hocam. Ben 30tllik paket almıştım ea playden fifa oynanıyordu
  17. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

Bazı kodlar var 2 veya 3 ay üyelik veriyor. İlk kez kullanacaklar için. 10tlye felan satan görmüştüm. Discord nitro dağıtmıştı bir ara. Onlardan bulabilirsen çok iyi olur aslında
  18. HamsiKraker

gamepass alınır mı ?

Hiç bedava kodu kullandın mi gamepasste
  19. HamsiKraker

riot games tickete kaç günde cevap verir

Bende de hesap çalınmıştı mail değiştirilmişti. İlk mail adresimi yazdım id'sini yazdım hemen mail geldi hesap kurtarıldı diye. İlk mail sende olsaydı eğer kurtarman çok kolay olacaktı.
  20. HamsiKraker

riot games tickete kaç günde cevap verir

Hocam hesabını id ve ilk maili sizde mi ? 1678467239 https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360046229573-HESABINI-KURTAR ilk mail ve id'sini biliyorsan kurtarabilirsin. Eğer hesabı satın aldıysan senin değilse hesap işin çok zor
Top Bottom