Neler Yeni

Epic Games üzerinden yaptığınız alışverişe bankanız kur farkı koyuyor mu ?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Epic games üzerinden yaptığım alışverişte 470 TL alışverişimden banka tarafından 488 TL alınmış. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde bana kur farki yansıdığını, işlemin sisteme (15,85 USD) dolar üzerinden düştüğünü söylüyorlar. Fakat işlem saatimdeki dolar kurundan hesapladığımda bile 475 TL olarak gözüküyor. Sizin bankanızda böyle bir durum yaşandı mı ? Daha önce bu durumu yaşamış ve çözen birisi varsa izlemem gereken yol nedir ? Daha önce de alışveriş yaptim ama böyle saçma bir şeyle karşılaşmamıştım. (Bankam yapı kredi ve işlemi TL card hesabimla yaptim, kredi kartiyla değil. )

Son düzenleme:

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic gamesten dolarla oyun almayı nasıl becerdin turkiyeden şu sekil ayrı takılacaksın miletten
Hiçbir fikrim yok. Epic uygulamasından normal sekilde alışveriş yaptım TL ile. Daha sonra hesap hareketlerine baktığımda 488TL çekilmiş gözüküyordu. Epic ile iletişime gectim. Bankaniz komisyon ücreti vs. almis olabilir dedi. Bankama sorduğumda böyle sacma bir bahane sundu. Şimdi arayarak konuşacağım. Ama öncesinde baska kimsede boyle bir sorun olmadığını öğrenmem gerekiyor.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende baktım epic sitesinde geçmiş işlemlerde 313tl yazıyor, bankadan baktığımda 315 kesilmiş
işlemin sisteme (15,85 USD) dolar üzerinden düştüğünü söylüyorlar. Fakat işlem saatimdeki dolar kurundan hesapladığımda bile 175 TL olarak gözüküyor
işlem saatindeki dolar kuru 11.04 müydü ?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bende baktım epic sitesinde geçmiş işlemlerde 313tl yazıyor, bankadan baktığımda 315 kesilmiş

işlem saatindeki dolar kuru 11.04 müydü ?
2 tl fark baya az hocam benden 18 TL fark almışlar. 29,97 TL idi. 11.04 ne anlamadim. Kac yil önceydi o :)

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
2 TL fark baya az hocam benden 18 TL fark almışlar. 29,97 TL idi. 11.04 ne anlamadim. Kac yil önceydi o :)
hocam siz dediniz 15.85 usd gözüküyor fakat işlem saatimdeki dolar kuruyla bile 175 yapıyor dediniz. Alıntıladığım kısmı okumadınız sanırım. Sizin birebir yazdığınız şey. Bende anlamadım o yüzden sordum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiçbir fikrim yok. Epic uygulamasından normal sekilde alışveriş yaptım TL ile. Daha sonra hesap hareketlerine baktığımda 488TL çekilmiş gözüküyordu. Epic ile iletişime gectim. Bankaniz komisyon ücreti vs. almis olabilir dedi. Bankama sorduğumda böyle sacma bir bahane sundu. Şimdi arayarak konuşacağım. Ama öncesinde baska kimsede boyle bir sorun olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Alan Wake 2 mı aldın

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
hocam siz dediniz 15.85 usd gözüküyor fakat işlem saatimdeki dolar kuruyla bile 175 yapıyor dediniz. Alıntıladığım kısmı okumadınız sanırım. Sizin birebir yazdığınız şey. Bende anlamadım o yüzden sordum
475 demek istemiştim hocam. Lmao. Nasip olur mu be.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan Wake 2 mı aldın
Cyberpunk77 deluxe edition steamde cp vardi dlc yoktu. Steamden dlc almak yerine buradan daha uguna hem oyunu hem dlc yi aldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,192
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom