Arama sonuçları: *

1. JuunBuun

epic games'te şu anda ücretsiz dragon age'yi alamıyorum

bendede aynı 😀 oyun yasakmış
  2. JuunBuun

RDR 2 Epic Games kütüphanem de bulunuyor fakat social club hesabıma erişemiyorum

olmuyor işte yapamıyordum.Social açılınca farklı bir mail çıkıyor.Değişemiyorsunda.Mecburen destekle halletmem gerekti.Uzun süre 3 4 ay oyuna hiç girmeyince oluyor bu durum
  3. JuunBuun

RDR 2 Epic Games kütüphanem de bulunuyor fakat social club hesabıma erişemiyorum

türkçe yok 2 kez gta5 de sorun oldu mailim bende oldugu halde açmaları 1 ayı buldu. Zibilyon tane soru soruyolar ve maillerle tek tek soruyor. 1 ayda açtılar
  4. JuunBuun

Steam indirmelerimi sürekli durdurup başlatıyor

İnternet saglayiciniz ile görüştünüz mu? VPN ile falan deneseniz bilemedim valla
  5. JuunBuun

Steam indirmelerimi sürekli durdurup başlatıyor

Ayarlarda,oyuna girince indirmeyi durdur seçeneği vardı onu kapatın.eger oyunda duruyor ise
  6. JuunBuun

Eneba indirimli oyunlar

Mesela Arcade Paradisenin linkinin yanına 17 TL yazmışsın sitede 748 TL çıkıyor.
  7. JuunBuun

Eneba indirimli oyunlar

İndirim nerden veya nasıl olacak.sepette veya ödeme ekranında düşmüyor ?
  8. JuunBuun

Days Gone 108tl rica ederim

Vay gardaşım Sağolasın zamanında 90 küsür Liraya düşünce almamıştım.Dün baktım 300 400 falandı alamadım steamde. Güvenlik için tek kullanımlık kredi kartıylada aldım.kod 10 20 saniyeye geldi. Şimdi farklı oyunlarada bakayım 🤣🙂 GOW ve horizon bitmiş ya 😥
  9. JuunBuun

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

25 tl lik oyun 1,79 dolar : 51,50 tl hayırlı olsun 👍🙂 oynamadığım belki 50 60 oyun vardı onları zaten 1 yılda ancak oynarım sıkıntı yok 🙂 epicten hiç oynamadığım Dying Light indiiyorum
Top Bottom