Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,928 6 Şubat 2024 #1 steamde oluyor sadece epic games de riot client da falan olmuyor sebebi nedir ve tam internet hızımıda kullanmıyor
steamde oluyor sadece epic games de riot client da falan olmuyor sebebi nedir ve tam internet hızımıda kullanmıyor
JuunBuun 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1,552 Dahası Reaksiyon skoru 965 İsim Taksim Delisi Cenk 6 Şubat 2024 #2 Ayarlarda,oyuna girince indirmeyi durdur seçeneği vardı onu kapatın.eger oyunda duruyor ise
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,928 6 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JuunBuun yazmış: Ayarlarda,oyuna girince indirmeyi durdur seçeneği vardı onu kapatın.eger oyunda duruyor ise Devamı için tıklayın... Yok oyunda değilim sunucu değiştirmeyide denedim download cache ide sildim steam i silip yükledim halen aynı
JuunBuun yazmış: Ayarlarda,oyuna girince indirmeyi durdur seçeneği vardı onu kapatın.eger oyunda duruyor ise Devamı için tıklayın... Yok oyunda değilim sunucu değiştirmeyide denedim download cache ide sildim steam i silip yükledim halen aynı
JuunBuun 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1,552 Dahası Reaksiyon skoru 965 İsim Taksim Delisi Cenk 6 Şubat 2024 #4 İnternet saglayiciniz ile görüştünüz mu? VPN ile falan deneseniz bilemedim valla
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,928 6 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 JuunBuun yazmış: İnternet saglayiciniz ile görüştünüz mu? VPN ile falan deneseniz bilemedim valla Devamı için tıklayın... Diğer platformlarda olmuyor riot client de ve epic games de
JuunBuun yazmış: İnternet saglayiciniz ile görüştünüz mu? VPN ile falan deneseniz bilemedim valla Devamı için tıklayın... Diğer platformlarda olmuyor riot client de ve epic games de