Neler Yeni

Steam batarsa ne olur?

yerçileği

80+ Bronze
Eski forumlarda bazıları Steam veya epic batarsa kütüphanedeki oyunları oynayabileceğimizi söylemiş.Diyelim ki battı ozaman serverleri de kapanacağı için hiç giremememiz gerekmezmi birde Steamin 1000 TL'ye sattığı oyun epic gamesde 200tllerde, steamde 20 dolar olan epicte 30 40 TL'ye düşen oyunlar falan oluyor epic bu kadar ucuz satarak nasıl kâr edebiliyor?
tr olarak bakma epicte sana 40tlye düşen oyun yurt dışında 15 dolara düşüyor mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Abdullah Çetin
La arkadaşım adam diyelim ki battı diyor. Herkes yazmış batmaz ki. Bu millet zamanında darbe durdurdu darbe steam mi batiramayacak. Şahsen ben cs2 den kazandığım kasalarla steami sömürüyorum yakında batircam
Aman abuzer abi..
Daha oynamadığım bir sürü oyun var..

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Abdullah Çetin
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Eski forumlarda bazıları Steam veya epic batarsa kütüphanedeki oyunları oynayabileceğimizi söylemiş.Diyelim ki battı ozaman serverleri de kapanacağı için hiç giremememiz gerekmezmi birde Steamin 1000 TL'ye sattığı oyun epic gamesde 200tllerde, steamde 20 dolar olan epicte 30 40 TL'ye düşen oyunlar falan oluyor epic bu kadar ucuz satarak nasıl kâr edebiliyor?
ben de çok paranoyaktım bunu düşünüyordum hep ama cevap şu ki steam iflas edemeycek kadar zengin eger edicek olursa herhangi bi şirket tarafından satın alınır 100% ihtimalle çünkü steam kapanırsa bir sürü oyunlar oyuncu kaybeder en çok ta online oyunlar böyle bişeyi göze alamazlar rahat ol keyfine bak

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
sadece cs 2 den milyar dolar kazanıyor, konuyu açman komik :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR