Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Steam Hesabım Kalıcı Olarak Banlanacağı Söyleniyor

Hahaha. Steam 50 dolar yatır hesabını banlamayalım der mi dostum. Az uyanık olun. Steam sorun olursa mail yolu ile ulaşır.
  2. KaraKartall

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Ülkemizin haline bakmadığımı, sorgulamadığımı nerden çıkardın ki? 1704442384 Oo tamam kardeşim sen boyle diyince ogrendim şimdi sağol bilmiyordum sevgili kardeşim harikasın sen ya. Nasıl da cahil mişiz. Sen öğrettin bize eyvallah 😄 Steamı dolara geçiren kimse ona kızarım kardeşim size ne oluyor...
  3. KaraKartall

Ülkemizde 30-40 liraya satılan oyunlar. Dolara çevircez dediler hani bölgesel fiyatlandırmalar nereye gitti? Amerika ile aynı parayı veriyoruz oyunlara şu an? Böyle mi geçirilir dolara. Harbiden geçirdiler zaten. Ben mi geçirdim dolara başka kime kızayım, sen yaptıysan sana kızayım adres ver...
  4. KaraKartall

Ben temelli bıraktım almayı. Beter olsun steam. 30 liralık oyunu 20 dolar yaptılar. Eskiden bakardık indirimde oyun ne var vs göz gezdirirdik alırdık. Şimdi mağaza kısmına bakmıyorum bile.
  5. KaraKartall

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

valla bir şekilde bitti. Ara vere vere oynadım bitirdim en sonunda
  6. KaraKartall

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

Benim anlamadıgım olay. Baldurs Gate 3 Multiplayer bir oyun değil ki nasıl oluyor da best multiplayer game Baldur's Gate3 alıyor biri beni aydınlatabilir mi? Oyunu bitirdim npc ler gerçek oyuncu muydu yoksa :d
  7. KaraKartall

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Dün 123 TL olan Mafia:Trilogy oyunu bugün 60 dolar. 1700 TL. Hani turkiyeye ozel fiyatlandırma vardı bu steAmda. 30 liralık oyun TR fiyatına göre 1 dolar lazımken 20 dolar olmuş. Bu ne yaman çelişki. Senin yapacağın bölgesel fiyatlandırmayı yiyim steam.
  8. KaraKartall

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Millette öyle yaptı zaten oynayacaksanız aldıklarınızı mantıklı, 2600 TL çok para değil artık
  9. KaraKartall

Xbox game pass almak mantıklı mı

Ne oynayacağına bağlı yani. Alınabilir oyun alamayanlar için mantıklı
  10. KaraKartall

Steam 500 TL yatırım tavsiyesi

Altın, gümüş varya. Steam yerine bunu tercih edebilirsin.
  11. KaraKartall

Nasıl bedava Steam cüzdan kodu kazanabilirim?

Kardeş 5 doları beleşe getirip napcan. Harçlıklarindan 2 gün biriktir tamam zaten.
  12. KaraKartall

Steam 500 TL yatırım tavsiyesi

Gümüş al. 2-3 yılda kâr edersin rahat
Top Bottom