Arama sonuçları: *

1. LenKys

...

Direk net bir desteği yok steam valve ayit oda halka arz bile değil tek bir kişi var oda gabe yani bilindiği kadarıyla söylüyorum bir destek yok ama dolaylı yoldan para akışı olabilir şahsen zannetmiyorum bu tarz destek ve para akışı büyük çoklu hissedarlar veya halka arz şirketlerde daha yaygın...
  2. LenKys

Key drop a para atılırmı?

şans meselesi
  3. LenKys

steam en az kesinti ile bakiye yükleme

bynogame
  4. LenKys

10 dolara aldım 15.15 dolara satıp 13.19 dolar bakiye geldi
  5. LenKys

bynogame ucuza alıp steam yüksek fiyattan veriyor aradaki fark fazla olsan skinleri aldım
  6. LenKys

bynogamden cs2 skin alıp satıcam hocam
  7. LenKys

steam key veya farklı bir yöntem ile en uyguna bakiye nerden yükleyebilirm
  8. LenKys

Amd 5600X işlemci için oyun kodu

5600x kullananlara oyun kodumu veriyorlar
  9. LenKys

Steam'e para yükledikten sonra geri iptal edilebilir mi?

he o zaman iyi dursun hesabında indirim olursa zaten öyle indirim hemen bitme diye durum olmuyor güzel indirim olursa alırsın direk görünce
  10. LenKys

Steam'e para yükledikten sonra geri iptal edilebilir mi?

hayır yapican tek şey son pişmanlık neye yarar açıp dinlemek olur. Steam den CS go skin alıp bynogameden satıp nakit geri alabilirsinizde çok komisyon alıyor ve skin satış süresi skinin stemden daha ucuza satılmadı vs vs eğer çok yüklu miktarda yatirdiysan böyle bir yol var bak istersen
  11. LenKys

Steam hesabımın değeri ne kadar?

saçma bir uygulama benim hesaba 707tl çekti sadece bıçak 2400 tl değeri https://steamcommunity.com/profiles/76561198365503715/
  12. LenKys

Steam cloud sekronize edilemiyor hatası

baya bekledim olmadı
  13. LenKys

düzelmedi ve ilk defa oldu tekrar tekrar çıktım yine aynı hata
  14. LenKys

söyle bir hata alıyorum cloud durumunda sekronize edilemiyor diyor oyuna girerkende söyle diyor yinede oyna diyorum tekrar aynı hatayı veror tekrardan yapınca açıyor oyunu fakat oyuna girince ana menüde normalde karakteriniz oluyor o olmuyor envantere giremiyorum bağlantınızı kontrol ediniz...
  15. LenKys

Steam Cloud Sorunu ?

hocam bendede steam ile bağlanılmıyor hatası alıyorum cs go da envantere felan girilmiyor birde başka bir oyunda steam clouad sekronize değil hatası veriyor düzeldimi sorununuz
  16. LenKys

Game satış güvenilir mi?

bu çoklu hesap işini 2 sene kullandım hesapların şifresi 2 haftada bir değişiyor save dosyların gidiyor bu çoklu hesap kadar leş bişey yok 2haftalık por club kariyerim gitmişti (bunların sistemi söyle işliyor genel olarak çalıntı hesaplar kullanıyorlar hepsi olmasada genel olark sistem böyle...
  17. LenKys

AC unity ye giriş yapamıyorum

sıkıntı şifrede değil
  18. LenKys

AC unity ye giriş yapamıyorum

steam den oyunu almıştım daha öncede oyunu oynadım da pc ye format felan attım sonra oyunu yükledim ama baya bir zaman geçti oyunu indireli format atalı oyunu steam den açınca beni ubısoft connect e attı şifremi giriyorum bana şu hatayı veriyor acaba şifremi yanlış dedim başka bir şey girincede...
  19. LenKys

Epic Games unutuldu!

aradım cevap tam bende aynısını dicektim :ROFLMAO:
  20. LenKys

Steam bekleme süresi nasıl kaldırılır

açtım bişey değişmedi
Top Bottom