Neler Yeni

Steam'e para yükledikten sonra geri iptal edilebilir mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hani oyunlarda 2 saat geçmemek kaydıyla 14 gün içinde iade edilebiliyor ya. Bunda da öyle bir sistem var mı?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hayır yapican tek şey son pişmanlık neye yarar açıp dinlemek olur.
Steam den CS go skin alıp bynogameden satıp nakit geri alabilirsinizde çok komisyon alıyor ve skin satış süresi skinin stemden daha ucuza satılmadı vs vs eğer çok yüklu miktarda yatirdiysan böyle bir yol var bak istersen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır yapican tek şey son pişmanlık neye yarar açıp dinlemek olur.
Steam den CS go skin alıp bynogameden satıp nakit geri alabilirsinizde çok komisyon alıyor ve skin satış süresi skinin stemden daha ucuza satılmadı vs vs eğer çok yüklu miktarda yatirdiysan böyle bir yol var bak istersen
Yok yatırmadım. 40 lira varda. Hesapta kalırsa harcarım. Kış indirimleri için para yükleyeyim dedim.

jımalya

80+ Bronze
oyunu kartındaki para ile alırsa iade edince de karta transfer seçeneği oluyo ama steam e yukleyıp alırsan steam bakiyesine iade olyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yok yatırmadım. 40 lira varda. Hesapta kalırsa harcarım. Kış indirimleri için para yükleyeyim dedim.
he o zaman iyi dursun hesabında indirim olursa zaten öyle indirim hemen bitme diye durum olmuyor güzel indirim olursa alırsın direk görünce

Top Bottom