Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

VPN ile Steam'den oyun satın almak

2 yıl geçmiş knk fikrim değişti zaten. Crack al geç.
  2. Matt Murdock

Steamda Para Nasıl Çekilir

Hayır yok. Sadece CS itemi gibi şeyler satıp aracı sitelerden çekebilirsin fakat o zaman da 11 dolar yerine 7 dolar falan kalmış olur sana.
  3. Matt Murdock

Steam hesabı gift verme vadiyle çalındı nasıl geri alabilirim ?

Steam desteğe başvur ve mailine gelen faturaları ilet. Tabi eğer oyun satın aldıysan.
  4. Matt Murdock

Steam vs Epic Games Kış İndirimleri!

Birincisi hocam Türkçe dersi vermenize gerek yok. Siz Allaşkına yazdığınız gibi ben de bilader yazıyorum, bunlara takılmaya gerek yok. 37 yaşındaysanız saygım sonsuz. Saygısızlık etmem ama kendim açımdan mantıklı bir şekilde cevaplayacağım. Ayrıca yaş muhabbetine girip üzerine de dönemleri...
  5. Matt Murdock

Becermek ne alaka bilader alaka seviyesi nedir? 0 etkileşim olan bir platform. Dümdüz oyunu indirip girdiğin için crack indirmekten farksız diyorum. Bana haz veren koleksiyon yapmak. Topluluk içeriklerine göz atmak. Ekran görüntüleri çekip paylaşmak. Oynarken başarımları kasmak. Hepsini...
  6. Matt Murdock

Crack indirmekten farksız Epic denen yer. O yüzden Steam.
  7. Matt Murdock

Cs2 Bıcaklarım Ne kadar eder

ByNoGame dediğim fiyatlardan koy. Mecbur CS piyasası böyle, zarar ediyorsun.
  8. Matt Murdock

Cs2 Bıcaklarım Ne kadar eder

Talon 11k'ya koy 10.000-10.500 arasına satarsın. Paraşüt de 6500-6000 arasına satılabilir.
  9. Matt Murdock

Steam Envanterim Çalındı. (Sorunu Çözdüm)

API key çalınmışsa sana bildirim gelmeden çalan kişi onay verebiliyor zaten.
  10. Matt Murdock

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

Şu an girdi bende 1724502759 Tekrar gitti
  11. Matt Murdock

Steam bakiyem kayboldu

Trade işlemleri bittikten sonra API key silmen gerekiyor. Şu an yapabileceğin şifreni değiştirip API key sıfırlamak. Trade linkini vs. de sıfırla.
  12. Matt Murdock

Steam bakiyem kayboldu

Herhangi bir siteye API key kaydettin mi?
  13. Matt Murdock

Blazing sails bi daha ücretsiz olur mu?

Eski grafikler pek sarmıyor. Oynayacaksan yeni 4 al.
  14. Matt Murdock

Steam Yaz İndirimi oyun önerilerinizi bekliyorum.

Hocam yeni serilerde hikaye hem kısa hem de çok değecek bir şey yok. Online için alınabilir sadece. O kadar para vermeye değer mi o da sizin maddi durumunuza bağlı. Çok varsa para değer, şu an en ucuz 20 dolar çünkü. Online olarak çok oynamayacaksanız gerek yok, onun yerine kaliteli hikaye...
  15. Matt Murdock

Steam Yaz İndirimi oyun önerilerinizi bekliyorum.

Açıkçası Battlefield 2042 çok kötü ama sen bilirsin tabi. Onun dışında sana kalmış bir şey. Elden Ring Sekiro Detroit Hollow Knight Uncharted Ori The Collection paketi AC serilerinde sevdiğin döneme göre alabilirsin Tamamen senin zevkine göre
  16. Matt Murdock

🔥🔥STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI🔥🔥

Tek tek eklenecek derken indirim yeni gelince buga girebiliyor. Bir kaç saat içinde tüm indirimler oturur. Gece bakın yoksa daha girmez indirime. Gördüğüm kadarıyla bir DLC'sinde şu an %50 var diğerlerinde yok.
  17. Matt Murdock

🔥🔥STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI🔥🔥

Hepsi bir arada.
  18. Matt Murdock

Steam 3 Büyük İndirim Tarihi Belli Oldu!

Belli değil miydi zaten.
  19. Matt Murdock

CS2 DEN SEBEPSİZ YERE BAN YEDİM!!!

Ekran kartını güncellemiyor musun hocam :D Güncellemen gerek çünkü yeni çıkan oyunlar için lazım.
  20. Matt Murdock

CS2 DEN SEBEPSİZ YERE BAN YEDİM!!!

Experience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem. 1701805363 Açılmaz onun tespiti yapıyorlar hocam :D
Top Bottom