CupOk
80+ Bronze
Mesela bg3 oynarken çok güzel ara sahne yapmış herifler insan SS almadan duramıyor. Daha 30 saat oynadım ama her dk ss alıyorum. Şimdi Nintendo emusunu steame yansıtıp ordan aldığım ss leri steamden paylaşıcam. Umarım ban yemem ama profilde Zelda TOTK ss lerinin olması muazzm bişi bana göreBecermek ne alaka bilader alaka seviyesi nedir?
0 etkileşim olan bir platform. Dümdüz oyunu indirip girdiğin için crack indirmekten farksız diyorum.
Bana haz veren koleksiyon yapmak. Topluluk içeriklerine göz atmak. Ekran görüntüleri çekip paylaşmak. Oynarken başarımları kasmak. Hepsini yaptıktan sonra da oyunu incelemek. Ben oyuna verdiğim kadar bunlara da para vermeyi seviyorum.
Hepsi birer anı gibi. Yıllar sonra tekrar baktığımda canlandırıyor zihnimde.
Bunları takmayan biri için crackten farksız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam dolara geçmeden önce seneler boyunca bu boktan ekonomiye rağmen tr yi destekledi. Sürekli ucuzdan sattı oyunlarını burda suçlu son 1 senede iyice kötüye giden ekonomi mi yoksa Steam mi. Ayrıca sen Steam oyununu steamden almak zorunda da değilsin. Ben bir sürü oyunu ucuza key satan sitelerden alıp steamde aktif edip oynadım. Steame de 1 kuruş para vermedim. Epic games sadece bedava verdikleri toplanılıp oyun satın alınmaz. Korsan indir daha iyi en azından 3. parti launcher ve anticheat indirmeyip oyunun performansından kısmazBugün EPIC gibi platformlar rekabet yaratmasa, Steam dediğin yer sana 50$'dan aşağıya oyun satmaz, ister al istersen alma der kendi tekelini oluşturur. Siz aradaki platform bütçesini, ekibi ya da yazılımsal hiç bi' tarafı sorgulamadan; EPIC'ten oyun yavaş iniyor, avatarım yok, arka plan ekleyemedim kafasında devam ederseniz, yarın bu adamlar sistemi kapattığında, gerçek CRACK denen şeye dönmeye mecbur kalırsınız.
Son düzenleme: