Arama sonuçları: *

1. M

STEAM TÜRKİYE PARA CİNSİNİ DEĞİŞİTİYOR

Steam bunca zaman bize oyunları 5 dolar dan sattı son yıllarda bizim ekonomik sorunlarmımız olmasına rağmen fiyatları az bişey yüksellti sen harbi nankör birisin 1698213610 Ready or not alın 79tl kaçmaazzz
  2. M

Hocam göz ucuyla baktımda görmedim galiba. mod kapatırsa sevinirim.
  3. M

Malesef gördüğünüz gibi 20 kasım da ytl para birimi tamamen kalkıyor ve yerine usd para birimi oturuyor. o7 1698212918 Almak istediğiniz ne varsa kaçırmayın hemen alın.
  4. M

Steam çöktü veya bakıma alındı

Bilmeyenler var!!!
  5. M

steam save aktarma??

Evet elden ring farklı yerde save alıyor geçen bende save aldım neyse save dosyası şu konumda: win + r yapıp gelen yere appdata yaz ve çıkan klasörde romaing klasörüne gir ve orada elden ring klasörü var onu yedekle.
  6. M

steam save aktarma??

Bu bgisyarada bgeler klasörü olmalı o klasörün içinde çoğu oyuarın save var komple belgeleri yedeklemen yeterli ama belgeler klasörünü araştır istediğin oyunlar orada mı diye bi bak
  7. M

Steam destek cevabını göremiyorum

Hesabım çalındı diye steam desteke yazdım ve bana cevap olarak e-posta gönderdiler cevaba tıkla dediğimde sağdece benim yardım talebim gözüküyor onların cevabı yok ve steam sitesi açılmıyor sağdece yazılar var. Nasıl düzeltebilirim?
  8. M

Steam yatırım tavsiyesi

Ya ben mi yapamiyorum adam gibi bilmiyorum ama ben 2tl ye oyun aliyorum aldigim oyundan 0.20 0.30 kurusluk kart dusuyor coook nadir 1tl dusuyor. Kısacası ben kaar edemiyorum edersemde %5 falan
Top Bottom