oyunun steamden dosya konumunu açıp save klasöründen save dosyalarını kopyalayacan sonra öbür steam hesabına girip ordan dosya konumunu açıp içine kopyalayacan o da olmazsa steam klasörünün içinde hesapların klasörleri var ordan aktarmak istediğin hesabın klasörünü bulup oraya atacan karmaşık en iyisi youtubedan bak öbür hesapta da olması lazım tabi oyunun vardır diye umuyorum.steam de oynadığım bir oyunun save dosyalarını farklı bir steam hesabına nasıl aktaracağım? save tamamen kayıp oluyormu
ilk oynadığım save olan hesap patladı ordan saveleri alamam ama illaki bu save ler pc ye yüklenmiyormu bi şekilde almam lazım, 2. dediğin gibi bir şey yaptım ancak oyun algılamadı heralde olmadı emekler boşa gitmese iyioyunun steamden dosya konumunu açıp save klasöründen save dosyalarını kopyalayacan sonra öbür steam hesabına girip ordan dosya konumunu açıp içine kopyalayacan o da olmazsa steam klasörünün içinde hesapların klasörleri var ordan aktarmak istediğin hesabın klasörünü bulup oraya atacan karmaşık en iyisi youtubedan bak öbür hesapta da olması lazım tabi oyunun vardır diye umuyorum.
elden ring oyun ancak hiçbir klasör veya dosya yok elden ring ile alakalı nere gitti okadar oyundaki saveBu bgisyarada bgeler klasörü olmalı o klasörün içinde çoğu oyuarın save var komple belgeleri yedeklemen yeterli ama belgeler klasörünü araştır istediğin oyunlar orada mı diye bi bak
Evet elden ring farklı yerde save alıyor geçen bende save aldım neyse save dosyası şu konumda: win + r yapıp gelen yere appdata yaz ve çıkan klasörde romaing klasörüne gir ve orada elden ring klasörü var onu yedekle.elden ring oyun ancak hiçbir klasör veya dosya yok elden ring ile alakalı nere gitti okadar oyundaki save
evet save leri buldum ama onları nereye atacağım aktif save klasörü neredeEvet elden ring farklı yerde save alıyor geçen bende save aldım neyse save dosyası şu konumda: win + r yapıp gelen yere appdata yaz ve çıkan klasörde romaing klasörüne gir ve orada elden ring klasörü var onu yedekle.