Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Game pass COD 6 açılmıyor. ÇÖZÜLDÜ

Hızlı lv almak istiyorsan zombi modunu oyna
  2. Nquyen

Game pass COD 6 açılmıyor. ÇÖZÜLDÜ

O seçenekle bir alakan yok senin altta multiplayer filan var ona tıklayacaksın gamepass sayesinde aylık abonelik olarak oynuyorsun senin o tıkladığın yer satın alma yeri ve kostüm cart curt alabileceğiniz yerdir
  3. Nquyen

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

Sunucu bakımları var bölge bölge şimdi tekrar çöktü
  4. Nquyen

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

CS go girecekler girmesin Avrupa ve Avusturya sunucuları bakımda
  5. Nquyen

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

Düzeldi
  6. Nquyen

Nvidia kullanıcılarına gamepass dağıtıyor (Irkçılık)

İngizlice öğrenin diyen tayfa nerede 😁 gerçi şimdi tr de ki Nvidia satış sayısına da bakmak lazım sonuçta yurt dışında amd çöpünü kullanan kişi az 🗿 Türkiye gibi fakir ülkeler de popüler 🤷 uff şimdi AMD fanboyların damarina mi bastım hahaha fakirlikten fanboy olmakta bu ülkelere özel hahaha
  7. Nquyen

Steam envanterini satıp karta aktarma

Komisyonu düşük olan bir site tercih edin ve epicten oyun alırken nays kart kullanın belli bir miktar geri ödeme yapıyor.
  8. Nquyen

Riot games açılmıyor

Hocam yazıyor ya orada işte? Güncelleme var ama sunucularıniz yani tr sunucusunda teknik hata var bekleyeceksin
  9. Nquyen

GTA 6 ön siparis olarak ne kadar olur ?

100 dolar en fazla 👍 0.50 Euro zam gelince sarı yelekliler sokağa çıkıyor 200 300 dolara filan kimse almaz en olası fiyat 100 dolar.
  10. Nquyen

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Türkçe dil desteği gelmediği sürece torrente devam 👍 oyunları alacak param var ama gidip korsan olanlara bağış yapıyorum 👍👍 30bin nüfusu olmayan ülkenin lehcesine kadar dil desteği sağlıyorlar ama Türkçe yok 😄 bizim düşük seviyeli ingilizce bilen tayfa da namusunu korur gibi bu saçma sistemi...
  11. Nquyen

Steam arka arkaya oyun indirme.

Aynennn öyle
  12. Nquyen

Buda o tarz ama farkı yakından karakteri siz oynuyorsunuz yani tepeden bakmıyorsunuz.
  13. Nquyen

Hocam biraz zor yani lol ve Dota karışımı gibi önemli olan hareketli olmanız ve bodoslama dalmamak 😁 ormanı da unutmayın orası bol bol güçlendirme veriyor ve full item olunca ayakkabıyı satın item alın.
  14. Nquyen

Smite 😁 eski günler geldi aklıma efsane oyundu şimdi nasıl olmuş bilmiyorum. Artemis okçu vardı full kritik can çalma çıkınca milleti düz vura vura yok ediyorsunuz 😁 thor da güzel bir de Loki var onuda oynayın çok zevkli görünmez arkalarına geçip tek atıyorsunuz.
  15. Nquyen

Evet hocam yani ilk oyuna indir deyin sonra ikinci oyunada aynısını yapın artık kaç seri indirceksen aynı işlemi uygulayın ve altta örneğin 3 oyun serisi indirme yapacaksın 1/3 şeklinde yazıyı görün mutlaka
  16. Nquyen

İndirir hocam
  17. Nquyen

cs2 birden fazla prime hesap kullanmak ban sebebimi?

Yok öyle bir olay hocam. Yıllardır tek kart üzerinden 3 hesaba oyun alıyorum ve bunların içinde vac oyunları da var yani CS go squad gibi yapımlar 👍 hatta cs go envanter bile dizdim yani sıkıntı yok.
  18. Nquyen

cs2 birden fazla prime hesap kullanmak ban sebebimi?

Öyle bir şey yok hocam 👍 farklı Steam hesap ama e posta ve numara filan aynı olsa bile ban yemezsin.
  19. Nquyen

Steam eposta bilip hesap ismi bilmemek

Şifremi unuttum diyeceksiniz ve e-postana hangi hesap diyecek oradan bulabilirsiniz. Bende 100 tane hesap var aynı e postada hepsini tek tek gösteriyor bana.
  20. Nquyen

STEAM HESABIM NE KADAR EDER?

Steam hesapları oyunlara göre değil hesap leveline göre daha çok değer kazanır 👍 Steam aktif kullanan çoğu kişi zaten oyunların çocuğunu büyük bir indirimle satın aldı ya da ücretsiz kampanyalardan yararlandı yani 100 liralık hesapta bile en az 30 tane AAA oyunu var.
Top Bottom