hesaplar sadece bende hocamSen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir
Normal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?Sen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir
Öyle bir şey yok hocam farklı Steam hesap ama e posta ve numara filan aynı olsa bile ban yemezsin.hesaplar sadece bende hocam
Norrmal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?
bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldımÖyle bir şey yok hocam farklı Steam hesap ama e posta ve numara filan aynı olsa bile ban yemezsin.
Yok öyle bir olay hocam. Yıllardır tek kart üzerinden 3 hesaba oyun alıyorum ve bunların içinde vac oyunları da var yani CS go squad gibi yapımlar hatta cs go envanter bile dizdim yani sıkıntı yok.bende anlam vermedim sek içiyor olabilirMesaj otomatik birleştirildi:
bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldım