Neler Yeni

cs2 birden fazla prime hesap kullanmak ban sebebimi?

Hanaz

80+ Gold
extra 2 prime almayı planlıyorum herhangi bir vac ban vs yermiyim

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kangal Kangaoğlu
değil arkadaşım neden olsun ki? Ben iki hesap birden kullanıyorum mesela. Hile yapmadığın sürece sıkıntı yok

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Sen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin :D sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin :D sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir
hesaplar sadece bende hocam

baykemal

80+ Bronze
Normal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Norrmal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?
bende anlam vermedim sek içiyor olabilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yok hocam 👍 farklı Steam hesap ama e posta ve numara filan aynı olsa bile ban yemezsin.
bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
bende anlam vermedim sek içiyor olabilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldım
Yok öyle bir olay hocam. Yıllardır tek kart üzerinden 3 hesaba oyun alıyorum ve bunların içinde vac oyunları da var yani CS go squad gibi yapımlar 👍 hatta cs go envanter bile dizdim yani sıkıntı yok.

Top Bottom