Cs2 sürekli ban yiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1- Büyük ihtimalle baban yaşındayım, hitap ederken ona göre konuş.
2- Hayır açmadım, neden açayım?
3- Son pişmanlık neye yarar?
Açmamaya devam et forumda konu oku başkalarının sorunu çöz benim sorunum ile ilgili bilgin yoksa oku geç

Açmamaya devam et forumda konu oku başkalarının sorunu çöz benim sorunum ile ilgili bilgin yoksa oku geç

Hile açmışsın, ban yemişsin, yemeye devam ediyorsun, geliyorsun burada foruma konu açıp ağlıyorsun, ondan sonra eleştiri yapana atarlanıyorsun. Ne güzel dünya...

sen banı durduk yere yememişsin sürekli yeni hesaplar açıp onlarda da bazen hile yapmışsın. yüksek ihtimalle telefon numaran veya verdiğin diğer bilgiler kara listeye alınmıştır

Hile açmışsın, ban yemişsin, yemeye devam ediyorsun, geliyorsun burada foruma konu açıp ağlıyorsun, ondan sonra eleştiri yapana atarlanıyorsun. Ne güzel dünya...
Forumlar sorunları çözmek için vardır eleştiri yapmak için değil eğer çözümün varsa yazarsın yoksa yazmazsın bukadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen banı durduk yere yememişsin sürekli yeni hesaplar açıp onlarda da bazen hile yapmışsın. yüksek ihtimalle telefon numaran veya verdiğin diğer bilgiler kara listeye alınmıştır
Muhtemelen telefon numarası ile ilgili

Forumlar sorunları çözmek için vardır eleştiri yapmak için değil eğer çözümün varsa yazarsın yoksa yazmazsın bukadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen telefon numarası ile ilgili

Ben nereye ne zaman, ne için yazacağımı kimseye sormam, hele sana hiç sormam boşuna nefesini tüketme. Hile açan adamın da sorununu kimse çözmesin bir zahmet zaten. Hadi iyi forumlar sana.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri