Yardım Cs2 oyunbozanlık banı yedim

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Üst üstte 4 kere ban yedim
İlk 24 saat sonra 2 gün sonra 3 gün ve az önce 4 gün yedim ne yapmam lazım milletede bulaşmıyorum sesleri falan kapatıp oynuyorum.
+ olarak 20 k item var kalıcı var yermiyim ?

Yemezsin kalıcı ban max 7 güne kadar gider sıfırlanana kadar sürekli 7 gün yersin.

Yemezsin kalıcı ban max 7 güne kadar gider sıfırlanana kadar sürekli 7 gün yersin.
Evet, doğru. Takım arkadaşlarına ateş falan ediyorsan ufak da olsa etmeyi bırak. Tertemiz oyunlar geçir ve bir kez daha yersen geçmiş kayıtla ticket aç.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet, doğru. Takım arkadaşlarına ateş falan ediyorsan ufak da olsa etmeyi bırak. Tertemiz oyunlar geçir ve bir kez daha yersen geçmiş kayıtla ticket aç.
Teşekkürler

Üst üstte 4 kere ban yedim
İlk 24 saat sonra 2 gün sonra 3 gün ve az önce 4 gün yedim ne yapmam lazım milletede bulaşmıyorum sesleri falan kapatıp oynuyorum.
+ olarak 20 k item var kalıcı var yermiyim ?
bir sonra ki banın hatırladığım kadarı ile 1 hafta oluyor sonrasını bilmiyorum bir süre girme oyuna gireceksende sesleri aç uslu uslu takıl takımda kimseye sıkma takımından infolu oyna oyunbozanlık reportu yemeyecek şekilde oyna 1 hafta boyunca sonra kendi kendine sıfırlanıyor.

Geri