cs2 birden fazla prime hesap kullanmak ban sebebimi?

Cünyır

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,790
extra 2 prime almayı planlıyorum herhangi bir vac ban vs yermiyim

değil arkadaşım neden olsun ki? Ben iki hesap birden kullanıyorum mesela. Hile yapmadığın sürece sıkıntı yok

Sen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin :D sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir

Sen aynı anda beşiktaşta ve fenerbahçede oynayan oyuncu görebilir misin? görebiliyorsan ban yemezsin :D sporda nasılsa esporda da bu vardır, csgo valorant gibi oyunlar espor temellerinden faydalanır, birden fazla hesabının olması tehlikelidir
hesaplar sadece bende hocam

Normal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?

Norrmal bir kullanıcının oyun oynaması ile e-spor'un ne alakası var acaba? Veya futbolun?
bende anlam vermedim sek içiyor olabilir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok hocam 👍 farklı Steam hesap ama e posta ve numara filan aynı olsa bile ban yemezsin.
bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldım

bende anlam vermedim sek içiyor olabilir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı arkadaşlarım aynı karttan alış veriş yapma falan dedi ona takıldım
Yok öyle bir olay hocam. Yıllardır tek kart üzerinden 3 hesaba oyun alıyorum ve bunların içinde vac oyunları da var yani CS go squad gibi yapımlar 👍 hatta cs go envanter bile dizdim yani sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri