Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

Epic Games Verdun Sipariş veremiyorum

Telefondan da denedim pc den olsa alabiliridm telefondan :D büyük ihtimalle steam çökmüş onla bağlantılı bişeydir arkadaşın dediği gibi epiğe falan yüklenmişlerdir.
  2. Ozan GÜNER

İnternetten ve Steamdan Mağazaya giriş yapamıyorum.

Olabilir :D biraz daha bekleyim ozaman düzelir heralde oyunu oynadın mı nasıl güzel mi :D
  3. Ozan GÜNER

Epic Games Verdun Sipariş veremiyorum

Bugün ücretsiz olarak epic games de bulunan Verdun isimli oyunu Sipariş veriyorum ama yarım saate yakın oldu böyle kalıyor intenet sitesi epic games uygulaması ve mobil üzerinden denedim bunun herhangi bir çözümü var mı yoksa epic games den mi kaynaklanıyor bu sorun.
  4. Ozan GÜNER

Teşekkürler :D birde şöyle bir hata ile karşılaşıyorum epic games ile ilgili Verdun isimli ücretsiz olan oyunu sipariş veriyorum ama 30 dakikaya yakın oldu oyunu almıyor mobilden internet sitesinden ve epic games uygulamasından denedim bununla ilgili bir bilgi varmı
  5. Ozan GÜNER

Fotoğraflarda görüldüğü gibi internetten steam sayfasına ulaşamıyorum steamın kendi uygulaması üzerinden de kütüphane dışında herhangi bir yere girmiyor siyah ekran olarak kalıyor ne yapmam gerekiyor ?.
Top Bottom