Neler Yeni

Epic Games Verdun Sipariş veremiyorum

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Bugün ücretsiz olarak epic games de bulunan Verdun isimli oyunu Sipariş veriyorum ama yarım saate yakın oldu böyle kalıyor intenet sitesi epic games uygulaması ve mobil üzerinden denedim bunun herhangi bir çözümü var mı yoksa epic games den mi kaynaklanıyor bu sorun.

Ekler

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    65.5 KB · Hit: 50

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün ücretsiz olarak epic games de bulunan Verdun isimli oyunu Sipariş veriyorum ama yarım saate yakın oldu böyle kalıyor intenet sitesi epic games uygulaması ve mobil üzerinden denedim bunun herhangi bir çözümü var mı yoksa epic games den mi kaynaklanıyor bu sorun.
Görev yöneticisinden her şeyini kapat ve PC restart yap sonra tekrar dene.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinden her şeyini kapat ve PC restart yap sonra tekrar dene.
Telefondan da denedim pc den olsa alabiliridm telefondan :D büyük ihtimalle steam çökmüş onla bağlantılı bişeydir arkadaşın dediği gibi epiğe falan yüklenmişlerdir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
S
Telefondan da denedim pc den olsa alabiliridm telefondan :D büyük ihtimalle steam çökmüş onla bağlantılı bişeydir arkadaşın dediği gibi epiğe falan yüklenmişlerdir.
Steam ile Epic Games'İn bağlantısı yok.
Sunucuları farklı sonuçta ne alaka?
Arkadaşın nasıl uydurmuşsa bana da öğretsin nasıl ürettiğini.
Alakası yok Epic sunucularında olmuş sorun veya sende var sorun.
Bekleyin.
Bu arada Verdun yani çok fazla kişi yüzüne bile bakmaz.
Tavsiyem : Sakınn Battlefield 1 gibi oynama sonra 0/100/0 olur skorun ve oyun gerçekten zor kill almaktan ziyade takımının kazanması önemli ve oyun %90 sieprden nişan almaya dayanıyor.

Akiran

80+ Silver
Steam ile Epic Games'İn bağlantısı yok.
Sunucuları farklı sonuçta ne alaka?
Arkadaşın nasıl uydurmuşsa bana da öğretsin nasıl ürettiğini.
Alakası yok Epic sunucularında olmuş sorun veya sende var sorun.
Bekleyin.
Bu arada Verdun yani çok fazla kişi yüzüne bile bakmaz.
Tavsiyem : Sakınn Battlefield 1 gibi oynama sonra 0/100/0 olur skorun ve oyun gerçekten zor kill almaktan ziyade takımının kazanması önemli ve oyun %90 sieprden nişan almaya dayanıyor.
Steam değil, Akamai'nin sunucuları çöktü. Ben de ücretsiz oyun siparişi veremiyorum, Akamai'nin çökmesinden kaynaklanıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Steam değil, Akamai'nin sunucuları çöktü. Ben de ücretsiz oyun siparişi veremiyorum, Akamai'nin çökmesinden kaynaklanıyor.
Afam steam çökmüş ve epic'i de etkilemiş demiş kısacana.
Bu yanlış he dediğin olur ama.

mesut3467

80+ Bronze
reklam engelleyicini kapat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözemediysen gizlilik modu olan uygulama yada eklentiyi kapatman gerek. Bende adguard reklam engelleyicisi vardı. O da aynı sorunu yaptı. Kapatınca düzeldi.

Son düzenleme:
Top Bottom