Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Amazon Prime Gaming nedir?

Kalıcı zaten çoğu Epic games hesabına düşüyor.
  2. Patates Köftesi

Steam hesap ban yer mi ?

Ana hesapla alakası yok ki kesinlikle bir şey olmaz
  3. Patates Köftesi

Epic games'e bağlı mailime ulaşamıyorum

canlı destek halleder.
  4. Patates Köftesi

Epic games'e bağlı mailime ulaşamıyorum

Hesaba hala erişimin var mı yani giriş yapabiliyor musun ?
  5. Patates Köftesi

Bu Steam Hesabı Ne Kadar Eder ?

koymak önemli değil daha 2 hafta önce sadece ets olan hesabı 70 tl ye aldım
  6. Patates Köftesi

Steam VAC BAN Kaldırma.

Yapacak bir şey yok ama hesap satarken felan sorun olmuyor çok hesap satdım öyle banlı.
  7. Patates Köftesi

Steam VAC BAN Kaldırma.

Kaldırmazsın bende de var sorun etmiyorum.
  8. Patates Köftesi

Steam hesap kısıtlaması kaldırma

demek istediğini tam anlamadım ama zaten 14.05 tarihinde açılacakmış o zamana kadar bekleyin.
  9. Patates Köftesi

Gamemarkt Tarafından Dava (Acil)

kanka o zaman itemsatışdan satın aldığına dair kesin bir kanıt yolla sonra da kafanın rahatına bak onlar uğraşır durur yasal olarak zaten onların yaptığıda legal olmadığından sorun olmaz diye düşünüyorum birde fiyat da 2k , uğraşmaya bile değmez
  10. Patates Köftesi

Gamemarkt Tarafından Dava (Acil)

hesabın ilk satıcısı siz olmanız yazıyor fotoğrafta sen hiç hesabın ilk sahibiyim felan diye yazdın mı
  11. Patates Köftesi

Nereden steam key almam daha mantıklı

direk steamden al dolar zaten çok mantıklı değil key
  12. Patates Köftesi

RDR 2 Epic Games kütüphanem de bulunuyor fakat social club hesabıma erişemiyorum

o nasıl oluyor birde yine social Club hesabı istemiyor mu
  13. Patates Köftesi

RDR 2 Epic Games kütüphanem de bulunuyor fakat social club hesabıma erişemiyorum

mail sende ise sen kendin yapabilmen lazım ki zaten yada ben mi yanlış anladım seni
  14. Patates Köftesi

gerçekten bunun çözümünü bilen yazsın çok sıkıntı bir şey Epic desteğe yazmıştım rocstara yönlendiriyorlar rockstarda öyle bir destek hattı yok mail adresinde unuttum Epic den de social hesabı unlink atılmıyor cidden bilen biri yazsın
  15. Patates Köftesi

CS:GO crack yüzünden ban?

yukarda bos yapan korsan oyun indirmeyin kesime yaziyorum eger oyun 20-30 tl ise katiliyorum bu yapimci icin saygisizliktir bende destekliyorum ama oynun 1100 tl ise istedigi kadar crack indirir sende anca izleyip neden korsan indiriyorsun dersin dunyada bir suru dil var bu kesinlikle satimla...
Top Bottom