bulursan banada söylesene sana zahmetSteam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?
direk steamden al dolar zaten çok mantıklı değil keySteam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?
Steam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?
Ha hocam, o burada yok galiba. Burası sadece oyunların Steam Keylerini satıyor.Steam random key yanlış yazmışım
itemsatis dan aldim hepSteam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?
Steam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?
İtemsatıştan aldığım hiçbirşey şuan elimde değil geri iadesi bile gerçekleşmedi itemsatışın keylerinede çok güvenmiyorum bu yüzden.itemsatis dan aldim hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam CD Key Satın Al, İndirimli Oyun Satın Al | İtemSatış
En uygun fiyatlı Steam CD Key ürünlerini satın almak için hemen linke tıkla. İtemSatış güvencesiyle 7/24 ucuz ve indirimli oyun satın al.www.itemsatis.com
2800 tl lik key aldim , steame ekledim, oynuyorum. keyde iade olmaz. aldigin keyler geri senden alindi mi da.ne oldu yani anlamadım. gayet güvenilir benceİtemsatıştan aldığım hiçbirşey şuan elimde değil geri iadesi bile gerçekleşmedi itemsatışın keylerinede çok güvenmiyorum bu yüzden.
Keyler alınmadı itemsatıştan aldığım hesapların şifreleri değişti yinede itemsatışa şikayet edince hiçbişey demedi yanlarına kaldı hesap satanların.Ondan keylerede güvenesim gelmiyor.2800 TL lik key aldim , steame ekledim, oynuyorum. keyde iade olmaz. aldigin keyler geri senden alindi mi da.ne oldu yani anlamadım. gayet güvenilir bence
keyler güvenli aga. direkt kendi satiyorKeyler alınmadı itemsatıştan aldığım hesapların şifreleri değişti yinede itemsatışa şikayet edince hiçbişey demedi yanlarına kaldı hesap satanların.Ondan keylerede güvenesim gelmiyor.
gpay ile pesin aliyorum, sonradan pesine 4 taksite bölüyorum.Steam key alıcam mantıklı bir şey değil biliyorum ama burası güvenilir buranın keylerinden iyi çıkıyor dediğiniz varmı?