Arama sonuçları: *

1. Piyeti

Microsoft Store Ödeme Sırasında Bölge Hatası

Yani en yakın alışverişimi olayın üstünden 1 yıl kadar geçtikten sonra yaptığım için kesin bir şey diyemeyeceğim. Xbox i ve Microsoft tr Yi falan arayıp darlamistim ama duzelmemisti. Şansını deneyebilirsin.
  2. Piyeti

Uzun süre oldu. O dönem bı kere prepid yurtdışı kartını denedikten sonra hangi kartı girersem gireyim artık olmuyordu. Mecburen bir arkadasima para yollayıp kendime game pass hediye yollattirtmıştım. Saçma ve geçici bir çözüm yani. Ama belli süre sonra sıfırlanıyor geçen aylarda bı 3 yıllık game...
  3. Piyeti

Yok pc konumundan değilmiş ya anladım galiba. Bende şirketin verdiği amerika merkezli prepaid kart vardı onla ödemeye çalıştım yurtdışı kart diye izin vermedi. Sonrasında 4 tane normal türk banka kartı girdim yine olmadı. Eşimin hesaptan normal kartla denedim oldu. Olunca prepaid ile denedim...
  4. Piyeti

Yok çok fazla şey denedim araştırdım bunu da okumuştum olmuyor. Xbox ım yok zaten xbox live gold alıp game pass yapmak için uğraşıyorum ama ödeme aşamasında bu hatayı alıyorum hiçbir şey satın alamıyorum.
  5. Piyeti

Evet öyle de denedim az önce yine aynı sonuç
  6. Piyeti

Burada alttaki İngiltere seçiliydi TR yaptım sonra denedim her şeyi ama yine sonuç aynı.
  7. Piyeti

Xbox Live Gold 6 aylık almak için store dan ödeme yaparken 4 farklı kart denedim ama her seferinde ülkem bölgem Türkiye olmasına rağmen bu hatayı veriyor: ödeme seçeneğinizin düzenlendiği bölge ile store bölgenizin eşleşmesi gerekiyor. Araştırdım store bölgem de türkiye kartım da türk banka...
Top Bottom