Neler Yeni

Microsoft Store Ödeme Sırasında Bölge Hatası

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah
Xbox Live Gold 6 aylık almak için store dan ödeme yaparken 4 farklı kart denedim ama her seferinde ülkem bölgem Türkiye olmasına rağmen bu hatayı veriyor:
ödeme seçeneğinizin düzenlendiği bölge ile store bölgenizin eşleşmesi gerekiyor.

Araştırdım store bölgem de türkiye kartım da türk banka kartı. Bu durumla karşılaşan biri var mı yardımcı olabilecek?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Xbox Live Gold 6 aylık almak için store dan ödeme yaparken 4 farklı kart denedim ama her seferinde ülkem bölgem Türkiye olmasına rağmen bu hatayı veriyor:
ödeme seçeneğinizin düzenlendiği bölge ile store bölgenizin eşleşmesi gerekiyor.

Araştırdım store bölgem de türkiye kartım da türk banka kartı. Bu durumla karşılaşan biri var mı yardımcı olabilecek?
Windows bölgesi ne hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayarlarda olmalı

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows bölgesi ne hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayarlarda olmalı
1643298201008.png

Burada alttaki İngiltere seçiliydi TR yaptım sonra denedim her şeyi ama yine sonuç aynı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Evet öyle de denedim az önce yine aynı sonuç

Okuyun.

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah

Okuyun.
Yok çok fazla şey denedim araştırdım bunu da okumuştum olmuyor. Xbox ım yok zaten xbox live gold alıp game pass yapmak için uğraşıyorum ama ödeme aşamasında bu hatayı alıyorum hiçbir şey satın alamıyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Yok çok fazla şey denedim araştırdım bunu da okumuştum olmuyor. Xbox ım yok zaten xbox live gold alıp game pass yapmak için uğraşıyorum ama ödeme aşamasında bu hatayı alıyorum hiçbir şey satın alamıyorum.
işte diyor ki eğer pc konumuz farklı ise değiştirdikten sonra 1 gün beklemeniz lazım sizinde ingiltere idi galiba.

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah
işte diyor ki eğer pc konumuz farklı ise değiştirdikten sonra 1 gün beklemeniz lazım sizinde ingiltere idi galiba.
Yok pc konumundan değilmiş ya anladım galiba. Bende şirketin verdiği amerika merkezli prepaid kart vardı onla ödemeye çalıştım yurtdışı kart diye izin vermedi. Sonrasında 4 tane normal türk banka kartı girdim yine olmadı. Eşimin hesaptan normal kartla denedim oldu. Olunca prepaid ile denedim yine olmadı ve arkasında yine TR kartı deneyince yine izin vermedi tamamen kilitledi onu da yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Yok pc konumundan değilmiş ya anladım galiba. Bende şirketin verdiği amerika merkezli prepaid kart vardı onla ödemeye çalıştım yurtdışı kart diye izin vermedi. Sonrasında 4 tane normal türk banka kartı girdim yine olmadı. Eşimin hesaptan normal kartla denedim oldu. Olunca prepaid ile denedim yine olmadı ve arkasında yine TR kartı deneyince yine izin vermedi tamamen kilitledi onu da yani.
anladım

fellunei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
asdf b
Bu konu nasıl çözüldü @Piyeti? Aynı durumu yaşadım ve şimdi bütün kartlarım için aynı hatayı alıyorum.

ESTHEBAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mazlum
Sorunu çözdünüz mü? Ben de aynı problemi yaşıyorum.

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah
Uzun süre oldu. O dönem bı kere prepid yurtdışı kartını denedikten sonra hangi kartı girersem gireyim artık olmuyordu. Mecburen bir arkadasima para yollayıp kendime game pass hediye yollattirtmıştım. Saçma ve geçici bir çözüm yani. Ama belli süre sonra sıfırlanıyor geçen aylarda bı 3 yıllık game pass aldım yine ve sorunsuz alabildim belli bı sure sonra sıfırlanıyor ve alabiliyorsunuz.
Sorunu çözdünüz mü? Ben de aynı problemi yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,919
Üyeler
164,932
Son üye
TavukP1lav