Arama sonuçları: *

1. RTX3070

STEAM USD'YE GEÇTİ, PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ?

O kadar da değiliz ya. Harbiden abarttılar.
  2. RTX3070

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

VPN değil de o ülkenin kartını kullanarak bir oyun almak lazım. Türkiye'ye kütüphane konumunu fiyatlar ucuzken çeviren çok tanıdığım var bu metotla yapıyorlardı.
  3. RTX3070

Geliştiricilere bağlı. Ancak şunu unutmamak lazım bizim satış verilerimiz MENA-USD olacak ancak o bölgedeki çoğu ülke daha yeni yerel fiyatlandırmaya geçiyor. Bizim açığımızı muhtemelen onlar kapatacak.
  4. RTX3070

İnanılmaz ya o olay. 15 doları kesinlikle hak etmiyor.
  5. RTX3070

Bizim eski fiyatlar dünyaya göre biraz fazla ayrıcalıktı ama bu da çok fazla. Arayı bulmamışlar çok belli.
  6. RTX3070

Evet ama sıkıntı şu düşünsene biz TL ile 3 kuruş listeleme yapabiliyorduk şu an bizim 3 cent listelemeler 84 kuruş.
  7. RTX3070

Steamden insanların bir anda gereksiz alışveriş yapması saçmalığı

Overcooked 2 gourmet edition dün 47 idi bugün 287. Stardew valley 24 TL idi şimdi 431. Düşük bütçeli oyunlarda aşırı bir fiyat artışı var. Hatırlatmak isterim bu yeni fiyatlar dolar bazlı yani her gün zam.
  8. RTX3070

Sizi bilmem de ben Steam mağazasıyla aramı uzun bir süre ayrı tutacağım. Steam'de değer verdiğim her şeyi Steam mahvetmiş. Eski ucuz fiyatların yanında bir de ben ucuz itemleri bir aktivite olarak alıp bekletip satıyordum. Ancak şu an minimum 0.03 birim gösterdiği için 10 kuruş minimumu olan...
  9. RTX3070

Öyle diyorlar ama hâlâ Vietnam dongu gibi bazı birimler Steam'de var. Muhtemelen batılıların ülkemiz Steam'inden ucuza oyun almasının da büyük etkisi oldu.
  10. RTX3070

Linkten CS hala TL bir yanlışlık olabilir.
  11. RTX3070

O link doğruysa büyük oyunlarda çok bir fiyat farkı yok yine iyi.
  12. RTX3070

Bu kur oynaklığı Arjantin pesosuyla TL'ye özgü değil. Daha 1 örnek bu. Bize yapılmasının en büyük nedeni muhtemelen batılı ülkelerde yaşayanların Arjantin ve Türk Lirası ile oyun alması ki buna bizzat şahit oldum çok yaygın bir olay.
  13. RTX3070

hocalarım 20 kasım bitti

20 kasım TR saati demediler.
  14. RTX3070

14 kuruşa item sattım bakalım Steam bunu nasıl çevirecek :D.
  15. RTX3070

Ben bir sürü aldım daha ne alsam bilemedim. Dolara geçince bir süre Steam mağazası ile aramı ayrı tutacağım zaten.
  16. RTX3070

Gabe sandıkları terk etmemizi bekliyor.
  17. RTX3070

Dil desteği değil de kur konusunda katılabilirim ama Türkiye pazarı çoğu yayımcıyı etkilemez bile. Pazarı büyütmedikçe söz sahibi pek olamayız.
  18. RTX3070

Artık satın alımlar için fırsat oldukça Microsoft Store ve Epic kullanacağım.
  19. RTX3070

Steam'in dolara geçmesi cs2 itemlerini etkiler mi

Pazarda herkes kendi kuruyla satıyor. Giriş yapmadan pazara girince belli oluyor zaten.
  20. RTX3070

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Bu çok kötü bir olay. Fiyat artışlarının yanı sıra artık Steam'den birkaç oyun almak için bile kendi para birimimizi kullanamayacağız. Neyse ki Epic var diyeceğim ama bu platformların hepsi bunu er geç yapacak gibi duruyor.
Top Bottom