Neler Yeni

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Steam günaydın sürprizi yaptı.
Oyunlar 30 $ CS kasaları 0.60$ 1$ :)

Sizi bilmem de ben Steam mağazasıyla aramı uzun bir süre ayrı tutacağım. Steam'de değer verdiğim her şeyi Steam mahvetmiş.

Eski ucuz fiyatların yanında bir de ben ucuz itemleri bir aktivite olarak alıp bekletip satıyordum. Ancak şu an minimum 0.03 birim gösterdiği için 10 kuruş minimumu olan itemin minimumunu 3 cent gösteriyor. Satın alırken bile. Ben biliyorum kesinlikle onun daha ucuz listelemeleri var.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Krom
Anlık kur ile satmak için böyle bir yola girdiler zaten...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef, desteğe yazmayı deneyeceğim.
Yapanları merak ediyorum ne hüzünler yaşıyorlardır :D

Sizi bilmem de ben Steam mağazasıyla aramı uzun bir süre ayrı tutacağım. Steam'de değer verdiğim her şeyi Steam mahvetmiş.

Eski ucuz fiyatların yanında bir de ben ucuz itemleri bir aktivite olarak alıp bekletip satıyordum. Ancak şu an minimum 0.03 birim gösterdiği için 10 kuruş minimumu olan itemin minimumunu 3 cent gösteriyor. Satın alırken bile. Ben biliyorum kesinlikle onun daha ucuz listelemeleri var.
hocam dün akşam 40 kuruşluk 10000 alıp yaptık. şu an min 0.03 dolardan satışa sundum. hepsi satılırsa 7k civarı bi kar geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık hatta bankadaki kur makası da bize yansıyacak
%20 indirimli oyun satanlar yaşadı

hocam dün akşam 40 kuruşluk 10000 alıp yaptık. şu an min 0.03 dolardan satışa sundum. hepsi satılırsa 7k civarı bi kar geliyor.
Evet ama sıkıntı şu düşünsene biz TL ile 3 kuruş listeleme yapabiliyorduk şu an bizim 3 cent listelemeler 84 kuruş.

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1721
Evet ama sıkıntı şu düşünsene biz TL ile 3 kuruş listeleme yapabiliyorduk şu an bizim 3 cent listelemeler 84 kuruş.
ben yüksek fiyatlıları satıp 30-40 kuruşluk şeyler aldım işte. onlarları da 0.03ten satışa koydum. 12k listeme var 10ksı benim :D

Geri