Neler Yeni

Steam ve Epic Gameste Black Friday.. (EPİCTE %33 İNDİRİM KUPONU!)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
son alacaklarımı aldım ben dahada bir şey alamam
(Half Life 2,Episode1/2,Dishonored definitive editiona yükselttim (birde bundle şeklinde olmadımı daha fazla bindiriyor )
hala değerlendirilebilir epic gamesde ki fiyatlar. En azından dolara geçene kadar :D

SkRaynN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan
5 yıldır kar etmemelerine rağmen hala ayakta durmaları mucize
kral gözünü seveyim ne kaarından bahsediyorsun oyun üretilen bişeymi bir maliyetimi var alakası yok kaarla öyle bir şey olsa adamlar hayrına bunlarda oynasın diye oyunmu verecek yapmayın şöyle şeyler kaar etmeyen yerden komple çekilirler basit bu dünyada hiç kimse bedavaya ucuzdan iş yapmaz kaarları düştü sadece

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
neyse bırakın ülkenin berbat ekonomisini konuşmayı…
İndirimler gelirse bir şey alacak mısınız?
Kaybolan gençliğim indirime girerse belki onu almayı düşünüyorum belki oyunlardan eskisi kadar zevk aldığım halime döndürür beni Ciddi olarakta Road96, Call of Duty Black Ops Cold War ve Spider man oyunlarından almayı düşünüyorum birde Apex coinler indirime girse tadından yenmez Xbox ta da güzel indirimler var orayada bir göz atabilirsiniz bence

Öneri olarakta Scum(arkadaşlarınız varsa)ve FINAL FANTASY XV oyunları kütüphanenizde yoksa güzel bir indirim olursa eklemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kral gözünü seveyim ne kaarından bahsediyorsun oyun üretilen bişeymi bir maliyetimi var alakası yok
Bilgisayar maliyeti online oyunsa sunucu maliyeti Reklamlama maliyeti Çalışan maliyeti çalışılan binanın kirası bunlarda öpücükle ödenmiyor maalesef

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kaybolan gençliğim indirime girerse belki onu almayı düşünüyorum belki oyunlardan eskisi kadar zevk aldığım halime döndürür beni Ciddi olarakta Road96, Call of Duty Black Ops Cold War ve Spider man oyunlarından almayı düşünüyorum birde Apex coinler indirime girse tadından yenmez Xbox ta da güzel indirimler var orayada bir göz atabilirsiniz bence

Öneri olarakta Scum(arkadaşlarınız varsa)ve FINAL FANTASY XV oyunları kütüphanenizde yoksa güzel bir indirim olursa eklemenizi tavsiye ederim
seviyorum o oyunu, steamden almadım epicte bakarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
a l p e r

Scum oynuyosan eklesene kanka beni 28 liraya almıştım 650 TL şuan 😃😃

Pardon 40 dolarmis 1200 tl

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
a l p e r
Ekledim knk ama sen benden fazla oynamışsın bende 80 saat var onu da 40 fps le oynamıştım yeni pc aldım arkadaşları bekliyorum sabırla ama oynamaya niyetleri yok gibi
Kanka oyun güzel tek basima oynarken de sariyo ama zor oyun bı arkadaş şart. Sende sevdiysen takiliriz beraber

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Epikgeyms abimden neler alabliiriz ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru