Steam ve Epic Gameste Black Friday.. (EPİCTE %33 İNDİRİM KUPONU!)

son alacaklarımı aldım ben dahada bir şey alamam
(Half Life 2,Episode1/2,Dishonored definitive editiona yükselttim (birde bundle şeklinde olmadımı daha fazla bindiriyor )
hala değerlendirilebilir epic gamesde ki fiyatlar. En azından dolara geçene kadar :D

5 yıldır kar etmemelerine rağmen hala ayakta durmaları mucize
kral gözünü seveyim ne kaarından bahsediyorsun oyun üretilen bişeymi bir maliyetimi var alakası yok kaarla öyle bir şey olsa adamlar hayrına bunlarda oynasın diye oyunmu verecek yapmayın şöyle şeyler kaar etmeyen yerden komple çekilirler basit bu dünyada hiç kimse bedavaya ucuzdan iş yapmaz kaarları düştü sadece

neyse bırakın ülkenin berbat ekonomisini konuşmayı…
İndirimler gelirse bir şey alacak mısınız?
Kaybolan gençliğim indirime girerse belki onu almayı düşünüyorum belki oyunlardan eskisi kadar zevk aldığım halime döndürür beni Ciddi olarakta Road96, Call of Duty Black Ops Cold War ve Spider man oyunlarından almayı düşünüyorum birde Apex coinler indirime girse tadından yenmez Xbox ta da güzel indirimler var orayada bir göz atabilirsiniz bence

Öneri olarakta Scum(arkadaşlarınız varsa)ve FINAL FANTASY XV oyunları kütüphanenizde yoksa güzel bir indirim olursa eklemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
kral gözünü seveyim ne kaarından bahsediyorsun oyun üretilen bişeymi bir maliyetimi var alakası yok
Bilgisayar maliyeti online oyunsa sunucu maliyeti Reklamlama maliyeti Çalışan maliyeti çalışılan binanın kirası bunlarda öpücükle ödenmiyor maalesef

Kaybolan gençliğim indirime girerse belki onu almayı düşünüyorum belki oyunlardan eskisi kadar zevk aldığım halime döndürür beni Ciddi olarakta Road96, Call of Duty Black Ops Cold War ve Spider man oyunlarından almayı düşünüyorum birde Apex coinler indirime girse tadından yenmez Xbox ta da güzel indirimler var orayada bir göz atabilirsiniz bence

Öneri olarakta Scum(arkadaşlarınız varsa)ve FINAL FANTASY XV oyunları kütüphanenizde yoksa güzel bir indirim olursa eklemenizi tavsiye ederim
seviyorum o oyunu, steamden almadım epicte bakarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Scum oynuyosan eklesene kanka beni 28 liraya almıştım 650 TL şuan 😃😃

Pardon 40 dolarmis 1200 tl

Ekledim knk ama sen benden fazla oynamışsın bende 80 saat var onu da 40 fps le oynamıştım yeni pc aldım arkadaşları bekliyorum sabırla ama oynamaya niyetleri yok gibi
Kanka oyun güzel tek basima oynarken de sariyo ama zor oyun bı arkadaş şart. Sende sevdiysen takiliriz beraber

Epikgeyms abimden neler alabliiriz ne önerirsiniz

Ben torrent kullanıyorum ihtiyar(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,386
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri