Neler Yeni

Steam ve Epic Gameste Black Friday.. (EPİCTE %33 İNDİRİM KUPONU!)

ridvan k

80+ Bronze
Saçmalık, adamlar geç bile kaldı türk lirasını kaldırmak için. Sen olsan ne yapardın? Ekonomi batmış, zaten oyun fiyatlarını bize kat kat ucuza satıyorlardı ve uzun sürede devam ettirdiler. Artık yapacak bir şey kalmadı, ben Steam'e oldukça müteşekkirim.
Alakası bile yok eger bizden para kazanmak ve hizmet vermek istiolarsa yapmak zorundalar yoksa kaybederler

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
Saçmalık, adamlar geç bile kaldı türk lirasını kaldırmak için. Sen olsan ne yapardın? Ekonomi batmış, zaten oyun fiyatlarını bize kat kat ucuza satıyorlardı ve uzun sürede devam ettirdiler. Artık yapacak bir şey kalmadı, ben Steam'e oldukça müteşekkirim.
Tamam, haklısın ama şöyle bir şey de var hacı unuttuğun. Direkt dolara geçmek yerine TL bandında kalıp oyunlara yüzde 10 yahut 15 gibi bir indirim de yapılabilirdi. Kanımca oyun alırken dolar üstünden aldığımız için bankalar ekstra komisyon da alabilirler. Fazladan para çıkacak yine. Madem sorun bölgesel sorun ekonomi böyle bir çözüm daha makul olmaz mıydı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Alakası bile yok eger bizden para kazanmak ve hizmet vermek istiolarsa yapmak zorundalar yoksa kaybederler
Steam zaten TR sayesinde ayakta duruyormuş öyle açıklama yaptı gaben abi onlar olmasa biz bir hiçiz diyor. Şuan halla ucuza satıyorlar oyunları zaten 60 dolar olan oyun bizde 30 dolar

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum zaten bizden "kar" edecek para neredeyse kazanmadılar. Dediğim gibi kat ve kat ucuza satıp hizmet verdiler. Ama artık kaldıramadılar tabii ki. Zaten kar etmediler bize hizmet sağladılar uzun bir süre.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Steam zaten TR sayesinde ayakta duruyormuş öyle açıklama yaptı gaben abi onlar olmasa biz bir hiçiz diyor
Türkiye’de ki kitlesinin çoğunu kaybetti steam. Yılda 3-4 tane alırım anca. 1-20 kasım arası 6 oyun almışım. Yeterli bana.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yani ulkedeki oyun severler birlik olup kimse steamden alış veriş yapmasa 6 ay icerisinde TL ye geri dönerler
Yada kimse dolar almasın arkadaşlar toplanalım dolar düşsün o zaman oyun fiyatlarıda düşer amerikayı bile batırabiliriz bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye’de ki kitlesinin çoğunu kaybetti steam. Yılda 3-4 tane alırım anca. 1-20 kasım arası 6 oyun almışım. Yeterli bana.
Türkiye şu an neredeyse globaldeki hiçbir firmanın umrunda değil sadece her tarafa el atmış büyük boyutlu firmalar bi yer kalmayınca bizim ülkeye giriş yapıyor ondada düzgünce para kazanamayınca çekiliyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Yada kimse dolar almasın arkadaşlar toplanalım dolar düşsün o zaman oyun fiyatlarıda düşer amerikayı bile batırabiliriz bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye şu an neredeyse globaldeki hiçbir firmanın umrunda değil sadece her tarafa el atmış büyük boyutlu firmalar bi yer kalmayınca bizim ülkeye giriş yapıyor ondada düzgünce para kazanamayınca çekiliyor
2016-17 çok iyiydi.

ridvan k

80+ Bronze
Dostum zaten bizden "kar" edecek para neredeyse kazanmadılar. Dediğim gibi kat ve kat ucuza satıp hizmet verdiler. Ama artık kaldıramadılar tabii ki. Zaten kar etmediler bize hizmet sağladılar uzun bir süre.
Steam zaten TR sayesinde ayakta duruyormuş öyle açıklama yaptı gaben abi onlar olmasa biz bir hiçiz diyor. Şuan halla ucuza satıyorlar oyunları zaten 60 dolar olan oyun bizde 30 dolar
Bakın arjantin dün itibariyle baya tepki gosterdiler
Eger biz sus pus olursak zaten steam bize oldukca musamaha gosterdi dersek emin olun yapilan dolar çikarması az bile kalır benim icin sorun yok hem ps plus uyeligim hem 3 yillik gamepass uyeligim ve en onemlisi cok ciddi steam kutuphanem var ama konu ben degilim herkesin iyiliği icin tepkimizi koymamz gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Dijital Oyun Servisleri
Epic falan bilmem, alacağımı aldım Steam’den daha da bir şey almam. Platform değiştirecek halim yok, fazla sevinmeyin alacağınızı alın. Yakında Epic de düşer. Değil black friday, on yılın indirimi altında etkinlik yapsa dahi, fiyatlar dolara geçmeden önceki indirimsiz rakamlara yaklaşmıyor. Önce bindir, sonra indir bu ne biçim iş?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bakın arjantin dün itibariyle baya tepki gosterdiler
Eger biz sus pus olursak zaten steam bize oldukca musamaha gosterdi dersek emin olun yapilan dolar çikarması az bile kalır benim icin sorun yok hem ps plus uyeligim hem 3 yillik gamepass uyeligim ve en onemlisi cok ciddi steam kutuphanem var ama konu ben degilim herkesin iyiliği icin tepkimizi koymamz gerek
Tepki koyacağımız yer pek steam değil gibi sanki belki tepki koymamız olan yeri anlamışsınızdır ve tepki koymuşsunuzdur onu bilemem ancak ama steam doğru adres olmayabilir gibi şu an savaşta olan ülkelerin ekonomisi bile türk lirası karşısında güç kazanıyor örnek ukrayna grivnası gibi Not: Bunu buraya yazdım ama hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyorum

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
neyse bırakın ülkenin berbat ekonomisini konuşmayı…
İndirimler gelirse bir şey alacak mısınız?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
neyse bırakın ülkenin berbat ekonomisini konuşmayı…
İndirimler gelirse bir şey alacak mısınız?
son alacaklarımı aldım ben dahada bir şey alamam
(Half Life 2,Episode1/2,Dishonored definitive editiona yükselttim (birde bundle şeklinde olmadımı daha fazla bindiriyor )

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Top Bottom