Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

bence acele etme indirimler ve kupon 28 kasıma kadar devam ediyor. Belki o zamana kadar fc 24 te indirime girer.
Evet o zamana kadar kupon kalırsa çok daha ucuza gelir

Evet o zamana kadar kupon kalırsa çok daha ucuza gelir
kupon ve indirimler aynı anda bitiyor.
1700587500788.png
Ekran görüntüsü 2023-11-21 202441.png

%33 net indirim güzel aslında ama oyunlara son aylarda zam mı yapıldı ? Yaklaşık 5 ay önce God of War ve The Witcher 3: Wild Hunt – Complete 150tl gibi bir fiyata almışım. Şuan %33 net indirimle alsam 650tl gibi bir fiyat yapıyor.

beyler 1 defamı kullanılıyor ona göre tek seferde alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler denedim herseferinde kupon veriyo sorun yok devam

Son düzenleme:
keşke cp 77'nin dlcde kupon olsaydı ya.

Güzel oyun önerebilir misiniz şöyle 250tl falan verebilirim (cp,god of war,rdr2 önermeyin onlar kütüphanede var.)

Şu raddede yok kar yapmadan satıyor yok böyle satıyor diye Steam savunan açık ara fanatiktir sanki ben dedim steame karına satma diye Steam resmen Türkiye'de kendi pimini çekti 3-5 oyun dışında yıldaki satışları yüzde 98 oranda düşecek zaten az kar ettikleri bir pazardan hiç kar edemeyecekler. Epic şu an satışlarda patlama yapacak firmalarıda kendine bağladı yüksek kar elde etmeye başlayacak kendini geliştirir gelistirmez orası tamamen epicin CEO'su ilgilendirir ben nerede ucuzsa oradan alırım
Ya var ya sadece arayüzü düzeltse ondan sonra steam gibi profil falan koysa yine kullanıcı sayısı en az %10 artar yani.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,772
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri