Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,301
İsim
Diyarhan
100 lerce bedava oyun dağıttıktan sonra bile firmaya laf atmak ayrı bir tercih.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Anonim Ankh

Birileri

80+
Millet almaya başlamış, acele ediyorsunuz daha indirimleri başlamadı. Bir kaç saate indirimleri başlar.

Tilsch

80+ Bronze
sana piyasa rekabetinin nasıl yaracağını açıklıyayım
a oyunu aynı gün hem steam e hem epice çıksın birisi steamde 120tl çıkış fiyatı olsun epicte 90 eğer epic böyle yaparsa rekabet yaratır ama a oyununa para verip kendisinde 90 TL ye satınca sadece rekabet olmaz tekelleşme olur aynı microsoftun yaptığı gibi adamlar tüm firmaları aldı ve playstation a hiç bir şey vermeyerek yavaş yavaş bitirmey eçalışıcak 3rd party oyun kısmından
sony nin satın aldığı firmalar da xbox a çıkarmıyor.Örnek İnsomniac.Bu firma Sunset Overdrive ı Xbox para verdi diye geliştirdi sonrasında Sony bu stüdyoyu satın aldı.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Cem
kötü olsada yeni cod 1-2-3 oyunlarını oynamak istiyorum xbox a da gelmediler bi türlü nasıl oynayacaz :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Muazzam bu epic ya ilaç gibi geldi şu an :D oyun önerileri bekliyorum

ChristianSerratos

80+ Silver
Ben sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
Katılıyorum dead island 2 sırf epic tr diye almıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar d*nek bir millet görmedim :D yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.
Hocam bizim millet macun beleş diye kazanın içine düşüp macun doldurmaya çalışıyor du o yüzden pek bir şey denilemez

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
bana 10 yıl boyunca ucuza hizmet sunmuş bir şeyi tabii ki savunurum epic hiç bir şey vermiyor ki
sana 10 yıl hizmet edip 1 günde tüm hizmetini hiç etti. Seni saçma sapan ekonomik krizde olan ülkeler ile bir tutup değerlerini ayaklar altına aldı. Zahmet edip Türkçe açıklama bile yapmadılar. Evet yıllarca firmalara güncel kurun bi tık altından önerdiler ama dediğim gibi bizi bir tuttukları ülkeleri gördükten sonra tüm saygımı yitirdim, hepsi ekonomik krizden çökmüş ülkeler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,529
Üyeler
163,514
Son üye
ibrahim.yavuz