Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
Ben senelerdir steamciyim epic games in tek sevdiğim kısmı unreal ve unreal tournament serisinin yapımcıları olmaları doğru dürüst argüman ve bir şey sunarak epic games in berbat bir servis olduğunu söylüyorum gelip bomboş yorum yapıp komik durumda olan sensin ve hayır epic games i pc me indirmem bile.
dostum ister indir ister indirme ne yapayım takıl kafana göre

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
bu rekabet değil ki steam de oyunları keylerle alabiliyordunuz mesela dmc 5 in %53 ü key ile alınmış ve eğer key ile alıyor isen steam e gram kuruş vergi zart zurt bir şey ödemeden steam servislerinde cloud ile kullanabiliyorsun ama epic direkt olarak firmayı kendine bağlıyor steamin yaptığı key sistemi rekabettir epic in yaptığı tekelleşme
steama ödemiyorsun ama keyi aldıgın yere ödüyorsun. Seni engelleyimde muhatap olmayım. Bu arada steama yeni kayıt olmuş kullanıcıya zorla 5 dolar harcatmaya çalışanda epic değil :)

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Bu tekelleşme olmuyor çünkü pazarı yöneten ve hakimi konumunda değil ki firma.Adı üzerinde.Rekabeti sağlayabilmesi için aldığı bir aksiyon.
sana piyasa rekabetinin nasıl yaracağını açıklıyayım
a oyunu aynı gün hem steam e hem epice çıksın birisi steamde 120tl çıkış fiyatı olsun epicte 90 eğer epic böyle yaparsa rekabet yaratır ama a oyununa para verip kendisinde 90 tl ye satınca sadece rekabet olmaz tekelleşme olur aynı microsoftun yaptığı gibi adamlar tüm firmaları aldı ve playstation a hiç bir şey vermeyerek yavaş yavaş bitirmey eçalışıcak 3rd party oyun kısmından

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
silindi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
sana piyasa rekabetinin nasıl yaracağını açıklıyayım
a oyunu aynı gün hem steam e hem epice çıksın birisi steamde 120tl çıkış fiyatı olsun epicte 90 eğer epic böyle yaparsa rekabet yaratır ama a oyununa para verip kendisinde 90 TL ye satınca sadece rekabet olmaz tekelleşme olur aynı microsoftun yaptığı gibi adamlar tüm firmaları aldı ve playstation a hiç bir şey vermeyerek yavaş yavaş bitirmey eçalışıcak 3rd party oyun kısmından
ya kardeşim tamam sen git steamden 40-50 dolara oyununu al, biz daha uygun fiyata microsoft ve epicten alacağız. Sanırsın steam babasının malı savunuşa bak :D

blackpool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
murat çilek
Biz son kullanıcıyız , onlar bize hizmet veriyor hangisi işimizi görüyorsa ordan alım yapmak mantıklı bence . Bende steam seviyorum ama banka hesaplarımıda seviyorum . Torrentten sıkıntı yaşamamak için epicten devamke.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
steama ödemiyorsun ama keyi aldıgın yere ödüyorsun. Seni engelleyimde muhatap olmayım. Bu arada steama yeni kayıt olmuş kullanıcıya zorla 5 dolar harcatmaya çalışanda epic değil :)
tamam da oyunu sana bedavaya mı versin ? keyi aldığın yere zaten ödeyeceksin ama key sana steamden daha ucuza oyun sunuyor ? 2. si 5 doları harcamak hani zorlamıyor bile ? ister isen sadece beleş oyunları al istersen alma epicte doğru düzgün topluluk kısmı bile yok ve eğer kullanıyor isen servisi para yatırdığın zaman otomatik olarak 5 dolar bir şekilde harcıyorsun ? tek seferde 5 dolarda demiyor ister isen 10 sene içerisinde harca kimse karışmıyacak ki ? verdiğin örnekler çok saçma ve alakasız yazdığın şeyi okuduğunu zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya kardeşim tamam sen git steamden 40-50 dolara oyununu al, biz daha uygun fiyata microsoft ve epicten alacağız. Sanırsın steam babasının malı savunuşa bak :D
bana 10 yıl boyunca ucuza hizmet sunmuş bir şeyi tabii ki savunurum epic hiç bir şey vermiyor ki

The Semih

80+ Gold
Bu kadar d*nek bir millet görmedim :D yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.

Top Bottom