Tekelleşmek nedir ya.her firma bagimsiz zaten .boş bi yorum yapmissinBen sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
Pazar payı düşük olan bi marka nasıl tekelleşebilir?Ben sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
Muhtemelen yada yorum olsum diye yorum yapmişarkadaş steamdan oyun almış herhalde epicde daha uyguna görünce sinirlenmiş bir tık
Oyun yapımcılarına para verip sözleşme imzalatarak ? Bir sürü oyunda kısa süreli yapmıştı zatenPazar payı düşük olan bi marka nasıl tekelleşebilir?
100 TL kaliteli (Steam)Nasıl 1 günde değiştiniz ?
kuponlar nerden gözüküyor aldıklarımızEpic kupon %33 indirim;
(200tl ve üzeri oyunlarda geçerli)
bana ucuz oyun sağlıyorsa çokta umrumda değil tekelleşmek istiyorsa hakkıdır bu rekabettir benceBen sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
Ben senelerdir steamciyim epic games in tek sevdiğim kısmı unreal ve unreal tournament serisinin yapımcıları olmaları doğru dürüst argüman ve bir şey sunarak epic games in berbat bir servis olduğunu söylüyorum gelip bomboş yorum yapıp komik durumda olan sensin ve hayır epic games i pc me indirmem bile.arkadaş steamdan oyun almış herhalde epicde daha uyguna görünce sinirlenmiş bir tık
bu rekabet değil ki steam de oyunları keylerle alabiliyordunuz mesela dmc 5 in %53 ü key ile alınmış ve eğer key ile alıyor isen steam e gram kuruş vergi zart zurt bir şey ödemeden steam servislerinde cloud ile kullanabiliyorsun ama epic direkt olarak firmayı kendine bağlıyor steamin yaptığı key sistemi rekabettir epic in yaptığı tekelleşmebana ucuz oyun sağlıyorsa çokta umrumda değil tekelleşmek istiyorsa hakkıdır bu rekabettir bence
Dediğiniz gibi unreal harici aşırı kötü bir firma. Sadece bedava oyun ve fortnite için kullanılan ***** bir şirket.Ben senelerdir steamciyim epic games in tek sevdiğim kısmı unreal ve unreal tournament serisinin yapımcıları olmaları doğru dürüst argüman ve bir şey sunarak epic games in berbat bir servis olduğunu söylüyorum gelip bomboş yorum yapıp komik durumda olan sensin ve hayır epic games i pc me indirmem bile.