baykemal
80+ Bronze
Hala öyle. Korsan daha bile iyi.Bu kadar d*nek bir millet görmedim yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.
Hala öyle. Korsan daha bile iyi.Bu kadar d*nek bir millet görmedim yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.
dönek millet dediğin kendi halkın. Steamın yaptığına karşılık insanların epice geçmeleri normal.Bu kadar d*nek bir millet görmedim yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.
bilader alma yeter artik bi sus ya insanlar ucuza almak istiyo iste sanane ya dolar almis basini gidiyo ücretler ortada oynuyoruz geciyoruz babanin mali sanki sus bi ya ard yanikligi var herhalde yetertamam da oyunu sana bedavaya mı versin ? keyi aldığın yere zaten ödeyeceksin ama key sana steamden daha ucuza oyun sunuyor ? 2. si 5 doları harcamak hani zorlamıyor bile ? ister isen sadece beleş oyunları al istersen alma epicte doğru düzgün topluluk kısmı bile yok ve eğer kullanıyor isen servisi para yatırdığın zaman otomatik olarak 5 dolar bir şekilde harcıyorsun ? tek seferde 5 dolarda demiyor ister isen 10 sene içerisinde harca kimse karışmıyacak ki ? verdiğin örnekler çok saçma ve alakasız yazdığın şeyi okuduğunu zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana 10 yıl boyunca ucuza hizmet sunmuş bir şeyi tabii ki savunurum epic hiç bir şey vermiyor ki
Evet biliyorum kendi halkıma diyorum, Epic games yıllardır türkiyeye kıyak geçip neler yaptı halada yapıyor, Bizim dönek halkımızda gider launcherine laf sokar orasına burasına laf sokar, Şimdi şükür çekiyoruz neden çünkü ucu kendine dokundu ondan.dönek millet dediğin kendi halkın. Steamın yaptığına karşılık insanların epice geçmeleri normal.
nobk fedaisi, cümlelerin ona benziyorBen sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
bu kadar ***** bi toplum olamaz ya epicten oyun aldığımız için herif kalkmış dönek diye biri de namusunu savunur gibi steami savunuyor yazık gerçekten
dönek millet dediğin kendi halkın. Steamın yaptığına karşılık insanların epice geçmeleri normal.