Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok güzel indirim olmuş bir de sepette %33. Oyun ihtiyacı olan kesin alsın derim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Bu kadar d*nek bir millet görmedim :D yıllardır epic gamese korsan oyunla aynı kefeye koyuyorlardı.
dönek millet dediğin kendi halkın. Steamın yaptığına karşılık insanların epice geçmeleri normal.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Şu raddede yok kar yapmadan satıyor yok böyle satıyor diye Steam savunan açık ara fanatiktir sanki ben dedim steame karına satma diye Steam resmen Türkiye'de kendi pimini çekti 3-5 oyun dışında yıldaki satışları yüzde 98 oranda düşecek zaten az kar ettikleri bir pazardan hiç kar edemeyecekler. Epic şu an satışlarda patlama yapacak firmalarıda kendine bağladı yüksek kar elde etmeye başlayacak kendini geliştirir gelistirmez orası tamamen epicin CEO'su ilgilendirir ben nerede ucuzsa oradan alırım

cenngo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cengizhan Özeyranoğlu
tamam da oyunu sana bedavaya mı versin ? keyi aldığın yere zaten ödeyeceksin ama key sana steamden daha ucuza oyun sunuyor ? 2. si 5 doları harcamak hani zorlamıyor bile ? ister isen sadece beleş oyunları al istersen alma epicte doğru düzgün topluluk kısmı bile yok ve eğer kullanıyor isen servisi para yatırdığın zaman otomatik olarak 5 dolar bir şekilde harcıyorsun ? tek seferde 5 dolarda demiyor ister isen 10 sene içerisinde harca kimse karışmıyacak ki ? verdiğin örnekler çok saçma ve alakasız yazdığın şeyi okuduğunu zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana 10 yıl boyunca ucuza hizmet sunmuş bir şeyi tabii ki savunurum epic hiç bir şey vermiyor ki
bilader alma yeter artik bi sus ya insanlar ucuza almak istiyo iste sanane ya dolar almis basini gidiyo ücretler ortada oynuyoruz geciyoruz babanin mali sanki sus bi ya ard yanikligi var herhalde yeter
spiderman indirime girdi mi beyler girer mi ya da

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Volkan
Oyun önerisi olan var mı?
Cyberpunk, gta5, rdr2 ,Spiderman,gow hariç

The Semih

80+ Gold
dönek millet dediğin kendi halkın. Steamın yaptığına karşılık insanların epice geçmeleri normal.
Evet biliyorum kendi halkıma diyorum, Epic games yıllardır türkiyeye kıyak geçip neler yaptı halada yapıyor, Bizim dönek halkımızda gider launcherine laf sokar orasına burasına laf sokar, Şimdi şükür çekiyoruz neden çünkü ucu kendine dokundu ondan.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
200 TL'lik oyun %33 indirimle 134 TL oluyor. Bir de Nays ile alırsak %20 cashback verecek ve 107.2 TL'ye gelecek, neredeyse yarı fiyatı. Hatta Nays 50 TL üstü alışverişe 5-25 TL arası ödül veriyor en kötü ihtimalle 102.2 TL oluyor. Harika. :peepokalp:

cenngo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cengizhan Özeyranoğlu
bu kadar ***** bi toplum olamaz ya namusunu savunur gibi steami savunuyor yazık gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Ben sana cevap vereyim o halde epic games kendi politikalarını bile uygulayamayan oyun kelimesine zarar veren bir firmadır abilerim gidip oyuncu çekmek adına 2027 e kadar zararına çalışmayı seçtiler ve tekelleşmek için elinden geleni yaptılar mesela metro exodus sifu gibi oyunlara gidip para verip kendilerine özel yaptılar bunun ismi tekelleşmektir rekabet değildir bunu ortadan kaldırınca oyun fiyatlarını istedikleri gibi yönetebilir hale gelebilirler ve komik olan şey kimse almıyor eğer süreli ise bekliyor süresiz exclusive ise direkt olarak oyun satmıyor hem firmaya leke + zarar hem oyunculara zarar hem kendilerine zarar veren garip bi şirket
nobk fedaisi, cümlelerin ona benziyor

The Semih

80+ Gold
bu kadar ***** bi toplum olamaz ya epicten oyun aldığımız için herif kalkmış dönek diye biri de namusunu savunur gibi steami savunuyor yazık gerçekten

Bu videoları izleyip yorumlarını okuyun ben düşmanlık yapmıyorum, Ticaret işiyle uğraştım senelerce esnafın ne kadar haksızlığa uğradığını çok iyi bilirim, Epic gamesde bir esnaf.

Etail com sitesi dün şöyle dedi, daha düne kadar yüzümüze bakmıyordunuz. Adam haklı kardeşim bu zamana kadar salladığınız firmalar şimdi arkanızı kurtarıyo.

Top Bottom