çoğu oyunda 8-10 derece sıcaklık farkı var arkadaş sessiz ve soğuk çalışsın demiş neden 7800x3d alsın 9800x3d alır soğutucu fanlarını daha düşük devirde...
Ben hiç denemedim, tavsiye edildiğini de duymadım ama biri %90’da kullanıyorum sabit diyordu. Kullanımda sorun yaratır mı diye araştır biraz istersen. Sorun...
Pompa devrinin, normal bir fan devri gibi sıcaklığa gore bir eğriyle değil, daha stabil bir şekilde kullanılmasi tavsiye edilir pompa ömrü açısından...
Öncelikle Thermaltake LA240 sıvı soğutucu kullanıyorum. Pompa yüksek rpmde arı gibi vızıltı sesi yaptığından hızını düşürdüm ancak düşük hızda da pompadan...
ventoya 1k vermeye değer tabii ki psudan mağdur olduğumdan üstüne 7 bin masraf edip msi mpg psu aldım. Coil whine da şans işi ne çıkar bilemedim ama fsp...
kasayı vento vg22al seçebilirsin içindeki psu en azından c tier
bitfenix kasalardan bpab serisi psu çıkıyor, E tier. Bitfenix kasa kullandım bpab 750w psu...
750W versiyonunu kullanmıştım hayvan gibi coil whine vardı, sesine dayanamayıp değiştirdim tabi senin aldığında çıkmayabilir ancak ürünü önermem kendi...
Hocam çoğu satılan 3lü fan paketlerinin içinde çoklayıcı (bence bu isim yanlış 3 fanın kablosunu tek girişe düşürdüğü için tekilleştirici olması lazım :D )...
Işıklandırma (ARGB) girişi için anlatıyor arkadaş onuda belirtte adamın kafası karışmasın. Biz fan kabloları yani PWM girişini nasıl bağlayacağını anlatıyorduk.