mertssz isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Kasanın Fanları Çok Sesli

Saolun hocam çok yardımcı oldunuz
  2. M

Kasayla gelen fanlari kullanıyorum bitfenix ceto premium, anakart asus b650m-r. Fanlar molex uçlu hocam anakarta bağlanmıyor Pwm kontrollü 3 fan alirsam hepsini tek pinde birleştirip anakarta bağlayabiliyor muyum? Tek 1 tane fan pini boş anakartta
  3. M

Kasanin 1 tane arkada 3 tane önde fanı var 3lü olan kısım çok ses çıkarıyor, fanlar direkt psuya bağlı. Ben bu ses sorununu nasıl çözerim? 3lü fanı çalıştırmasam olur mu?
  4. M

İnce Hesap Oem Paket Yardım

hocam 9070 xt undervolt yapılırsa o 750w psu sorun çıkarmaz değil mi?
  5. M

Yardım 750w Psu Bu Sistemi Besleyebilir mi?

saol hocam
  6. M

önerebileceğiniz bütçe dostu kaliteli psu markası var mı veya 850w model?
  7. M

750W aldığıma çok pişmanım sistem sorun çıkarır mı? 850W psu almam gerekir mi ilerde?
  8. M

Rx 9070 Xt Sistem 68 Bin Tl

Bunu satın aldım uygun mudur ne dersiniz?
  9. M

Yardım Hangi İşlemci Soğutucu ?

tamamdır arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için
  10. M

❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

ekran kartını zotac 5070 twin ve işlemciyi r5 7600x yaptım msi 650w kasa besleyebilir mi yoksa fazeon 750w mı alayım?
  11. M

hocam sıvı soğutucu olması zorunlu değil ve dışarıdan ekleme yapamıyorum resimdeki coolermaster hyper 212 veya thermaltake astria 200 ekstra 500tl vermeye değer mi? ne farkı var çok anlayamadım. yüksek yük altında rahatsız edici sesi olmasın yeterli benim için sonradan herhangi bi parçaya...
  12. M

Ryzen 5 7600x işlemcim ve AM5 soket, hangi soğutucuyu önerirsiniz? Çok ses çıkarsın istemiyorum ve fiyat performans olsun.
  13. M

Çözüldü✓ Sistem Fiyatına Göre Uygun Mu?

Sistem total 66590 TL bileşenlere göre uygun fiyatı mudur? değiştirmemi önereceğiniz parça var mı? veya farklı bir model rtx 5070 mi almalıyım, zotac çok ısınır mı?
Geri