mertssz isimli üyenin son içerikleri

1. M

PC Den Hiç Anlamıyorum Bilgi Arıyorum

anakartı değiştir r7 5700x işlemci çek 300-400 fps alırsın
  2. M

150 Bin TL'ye Kadar Hazır Sistem + Monitör Önerisi

çoğu oyunda 8-10 derece sıcaklık farkı var arkadaş sessiz ve soğuk çalışsın demiş neden 7800x3d alsın 9800x3d alır soğutucu fanlarını daha düşük devirde ayarlar keyfine bakar
  3. M

Yardım Sıvı Soğutma Pompa Sesi

vızıltı sesi geliyor o zaman da, neyse öyle kullanıcam artık düşük devirde de videodaki gibi ses geliyor arası yok
  4. M

Yardım Sıvı Soğutma Pompa Sesi

Öncelikle Thermaltake LA240 sıvı soğutucu kullanıyorum. Pompa yüksek rpmde arı gibi vızıltı sesi yaptığından hızını düşürdüm ancak düşük hızda da pompadan bir şeye sürtünüyormuş gibi ses geliyor pompa %40'da (1900 rpm) çalışıyor, ve bu sürtünme sesi %70 hıza (2200 rpm) çıkana kadar gitmiyor...
  5. M

Bu PC İyi mi

fiyat çok pahalı geldi bana illa ki alıcam diyorsan anakartı b850 veya b650 ile değiştirip 7800x3d alabilirsin
  6. M

Gg Aura 5070 Alınır mı

gerekli değil sanırım işlemci pbo ve curve desteklemiyor ama A620. Anakartlar hakkında çok bilgim yok bilen birileri yanıtlarsa daha faydalı olur
  7. M

Gg Aura 5070 Alınır mı

ventoya 1k vermeye değer tabii ki psudan mağdur olduğumdan üstüne 7 bin masraf edip msi mpg psu aldım. Coil whine da şans işi ne çıkar bilemedim ama fsp psular kaliteli diye biliyorum. Üstelik bu kasa E tier psu kullanıp riske atılmaz tek elektrik kesintisine bakar tüm sistemin heba olması
  8. M

Gg Aura 5070 Alınır mı

kasayı vento vg22al seçebilirsin içindeki psu en azından c tier bitfenix kasalardan bpab serisi psu çıkıyor, E tier. Bitfenix kasa kullandım bpab 750w psu var içinde çok rahatsız edici coil whine yapıyordu benimki. işlemci soğutucu da 92mm seçmişsin sesi rahatsız edebilir yüksek rpmde...
  9. M

Bitfenix Bpab 850w 80+ Bronze Atx 2.4 Psu İyi mi? Sistemimde Kullanabilir Miyim

750W versiyonunu kullanmıştım hayvan gibi coil whine vardı, sesine dayanamayıp değiştirdim tabi senin aldığında çıkmayabilir ancak ürünü önermem kendi deneyimime dayanarak
  10. M

Yardım Kasanın Fanları Çok Sesli

Saolun hocam çok yardımcı oldunuz
  11. M

Kasayla gelen fanlari kullanıyorum bitfenix ceto premium, anakart asus b650m-r. Fanlar molex uçlu hocam anakarta bağlanmıyor Pwm kontrollü 3 fan alirsam hepsini tek pinde birleştirip anakarta bağlayabiliyor muyum? Tek 1 tane fan pini boş anakartta
  12. M

Kasanin 1 tane arkada 3 tane önde fanı var 3lü olan kısım çok ses çıkarıyor, fanlar direkt psuya bağlı. Ben bu ses sorununu nasıl çözerim? 3lü fanı çalıştırmasam olur mu?
  13. M

İnce Hesap Oem Paket Yardım

hocam 9070 xt undervolt yapılırsa o 750w psu sorun çıkarmaz değil mi?
  14. M

Yardım 750w Psu Bu Sistemi Besleyebilir mi?

saol hocam
  15. M

Yardım 750w Psu Bu Sistemi Besleyebilir mi?

önerebileceğiniz bütçe dostu kaliteli psu markası var mı veya 850w model?
Geri