Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

Steam aynıanda 1 den fazla oyun açıp kart düşermi

Hepsini aynı anda açamazsın, birini kapatmadan diğer oyun açılmaz, program veya uygulamayı ayarlarsın, sıra sıra oyun değiştirip kart düşürür. kolay gelsin
  2. Reapt0r

Steam Ücretsiz 10 Adet Koleksiyon Kartı ve Rozet İşleme + Sohbet Çıkartması

Ekledim teşekkürler, onu ben farketmemiştim onu da şimdi aldım. 1640204786 Benim yan hesapta da aynı sorun oldu, 10 kart verdi ama bazıları aynı olunca sattım, tekrar başka kart almak istediğimde bu hatayı verdi.Galiba yoğunluktan.
  3. Reapt0r

yapabilirsin, takas edilebilir yazıyor.
  4. Reapt0r

Satabilirsin, 3-4 tl falan bakiye yapabilirsin ihtiyacın yoksa rozet yap, hatıra kalsın, diğer rozeti olmayan hesaplardan 1 adım daha önde olursun, sadece bu seneye özgü bir rozet, ileri zamanlarda işlenip alınamayacak bu rozet. 1640199685 Satılıyor, ben sattım eksik kartları aldım,sorun olmadı.
  5. Reapt0r

evet aynılarından gelebiliyor, aynı olan kartları satıp eksik kartlarınızı alabilirsiniz.
  6. Reapt0r

bence bi kontrol et atladıkların olabilir, ben 2 hesaptan da yaptım 10 adet kart verdi 2 hesaba da
  7. Reapt0r

Bildiğiniz gibi steam kış indirimleri geldi ve her indirimlerle , belirli kategorilerde her sene yapılan bir oylama sistemi ve ödül sistemi var. Steam de 10 farklı kategoride oy vererek 10 adet steam koleksiyon kartı kazanıyorsunuz. Steam mağazasının anasayfasını açın ve steam ödülleri kısmına...
  8. Reapt0r

Steamden Hediye Yollama

satılmadıysa anlaşıp alabilirim
  9. Reapt0r

Steamden Hediye Yollama

yasak değil ama oyun 30tl ise direk 30tl olarak satamazsın %25 %20 gibi indirimlii şekilde satabilirsin. Kimse %100 fiyatına alım yapmaz.
  10. Reapt0r

Steam CS:GO envanterimden deagle skinim silindi

oyuna gir karşına gelir sonra oyundan çık envantere tekrar bak, zamanında bir kaç arkadaşın hesabında da oldu, bıçak envanterde vs gözükmüyordu oyuna girince düzelmişti.
  11. Reapt0r

400 TL steam kodunu satayım mı yoksa anahtar alıp kasa mı açayım?

facebook gruplarında vs satarsın yada bynogame e falan koyarsın ama sitelerden satarsan paranın %60 kadar anca eline geçer, yada bakiye yapar satarsın oyun falan gift gönderirsin
  12. Reapt0r

400 TL steam kodunu satayım mı yoksa anahtar alıp kasa mı açayım?

rmr 2020 kapsülü al 200 tane aç, içinden gold çıkarsa iyi para eder navi gold yada tylo falan çıkarırsan 500tl civarlarında şuan indirimde olduğu için fiyatları böyle ama 2-3 aya 1k yı görecek stickerlar, kapsüllerden altın sticker çıkartmayı deneyebilirsin, 50 tane falan açtım g2 gold çıkardım...
  13. Reapt0r

Arkadaşlar steam hesab adını değiştirmek mümkün mü?

hesap adı hesabı ilk açarken yazıyorsun ve birdaha değiştirilmesi mümkün değil, e-posta falan değişir ama kullanıcı adı değişmez.İlk açarken keşke düşünüp yazsaydın.
  14. Reapt0r

Bimde steam cüzdan kodu satılıyormu?

Bimde hiç görmedim,gplay kodu vs var, Migrosta tüm steam kodları var. Carrfoursa ve teknosa da da bulunuyor genelde. Kartında para varsa internet üzerinden alabilirsin ama bu soruyu sorduğuna göre kartında para yok veya kullanmıyorsun. Kartı olan birinden almasını rica edebilirsin parayı elden...
  15. Reapt0r

Steamdan Bedava Oyun Almak???

50tl falan kod aldım ve davet ettiğim her kişi için 4tl veriyordu 50tl de öyle almışımdır, bir sorun yaşamadım ben, güvenilir
  16. Reapt0r

Steamdan Bedava Oyun Almak???

1.Tosla steam cüzdan kampanyası vardı 2 arkadaş davet edince 10tl steam 4 davette 20tl cüzdan kodu veriyordu,onu yaparak 20tl cüzdan kodu alıp oyunu alabilirsin,ama kampanya devam ediyor mu bilmiyorum, her ay oluyor 1 kez. 2.hopi uygulamasına arkadaş davet edip hopi puanı biriktirip 20tl steam...
  17. Reapt0r

Forcedroptan ucuza skin garantili kasa önerisi

kasadan çıkanları da paylaş en son sana kalanları
  18. Reapt0r

Forcedroptan ucuza skin garantili kasa önerisi

bu batışın sponsoru force drop
  19. Reapt0r

steam cüzdandaki 37 liranın 20 tlsini nasıl çekebilirim?

birisine oyun at mesela %25 %30 indirimli olarak , o da senin papara vs banka hesabına atsın
Top Bottom