Neler Yeni

Steam CS:GO envanterimden deagle skinim silindi

Reallot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Ayaz
İyi akşamlar herkese ben yaklaşık 3-4 gün önce bir deagle skini çekmiştim envanterime 7 tl lik ve envanterimde düne kadar duruyordu ve sonra bi anda yok oldu skin skinin trade banı olduğu için satıp oyun almayı bekliyordum fakat skin envanterimden gitti bunun çözümünü bilen varmı acaba desert eagle skiniydi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İyi akşamlar herkese ben yaklaşık 3-4 gün önce bir deagle skini çekmiştim envanterime 7 TL lik ve envanterimde düne kadar duruyordu ve sonra bi anda yok oldu skin skinin trade banı olduğu için satıp oyun almayı bekliyordum fakat skin envanterimden gitti bunun çözümünü bilen varmı acaba desert eagle skiniydi
sayfayı yeniledin mi

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
oyuna gir karşına gelir sonra oyundan çık envantere tekrar bak, zamanında bir kaç arkadaşın hesabında da oldu, bıçak envanterde vs gözükmüyordu oyuna girince düzelmişti.

Reallot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
bazen steam kaynaklı olabiliyor arkadaşın dediği gibi yapın olmaz ise pazar geçmişine bakın satmılmışmı sizin isteğiniz haricinde bile olsa. ama şuan yoksa bile envanterine en geç 1 2 güne gelir diye tahmin ediyorum bazen olabiliyor dediğim gibi

Top Bottom