Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

Wallpaper Engine alınır mı??

15 tl param var oyun aradım ancak bulamadım bende Wallpaper Engine almaya karar verdim. Bilgisayarımda m.2 ssd var sorun olacağını düşünmüyorum ama parasına değermi? sizce wallpaper engine alınır mı??
  2. Recep İvedik hayranı.😎

Gta Trilogy The Definitive Edition'ye 530 Tl Verilir Mi?

Fragmandaki oyuna 530tl verilmez bence sadece renk canlandırması gibi duruyor karakterlerin üzerinde çok uğraşılmamış piyasadaki çoğu mod daha güzel duruyor umarım 530tl olmaz.
  3. Recep İvedik hayranı.😎

Gta Trilogy The Definitive Edition'ye 530 Tl Verilir Mi?

Türkiyeye özel bir çıkış fiyatı ile gelir bence 530 tl olacağını düşünmüyorum.
  4. Recep İvedik hayranı.😎

Hopi 10 tl steam kodu çalışmıyor

bilmiyorum ordaki arama yerine steam cüzdan kod yazdım açtığım tüm hesaplarda da çıktı
  5. Recep İvedik hayranı.😎

hocam bir telefon dan 10 paracık fazlası olmadı bende siz nasıl yaptınız ki
  6. Recep İvedik hayranı.😎

hocam steam için yeni hesap açıcaktım sizin adınıza üzüldüm bu arada yeni hesap açınca düzeldi 3 koduda girebildim
  7. Recep İvedik hayranı.😎

az önce serial ile birlikte yazıyordum ama şimdi sadece kodu yazsam bile onaylamıyor yeni bi hesap açıp deniyicem
  8. Recep İvedik hayranı.😎

Dün bir arkadaş hopi ile 10 tl lik cüzdan kodu alabildiğimizi söyledi hesabımda 30tl vardı bi 30 tl lik kod yapıp 60 tl ye bir kaç tane oyun almayı planlıyordum bugün 9:30 gibi geldi kod 1 de pc açtım ve denedim ama üçüde olmadı olmasınıda beklemiyordum zaten ama olsun yinede deneyipte olan...
Top Bottom