Neler Yeni

Hopi 10 tl steam kodu çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Dün bir arkadaş hopi ile 10 tl lik cüzdan kodu alabildiğimizi söyledi hesabımda 30tl vardı bi 30 tl lik kod yapıp 60 tl ye bir kaç tane oyun almayı planlıyordum bugün 9:30 gibi geldi kod 1 de pc açtım ve denedim ama üçüde olmadı olmasınıda beklemiyordum zaten ama olsun yinede deneyipte olan varmı berki ben yanlış yapmışımdır?

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
1624705010652.png

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dün bir arkadaş hopi ile 10 TL lik cüzdan kodu alabildiğimizi söyledi hesabımda 30tl vardı bi 30 TL lik kod yapıp 60 TL ye bir kaç tane oyun almayı planlıyordum bugün 9:30 gibi geldi kod 1 de pc açtım ve denedim ama üçüde olmadı olmasınıda beklemiyordum zaten ama olsun yinede deneyipte olan varmı berki ben yanlış yapmışımdır?
Ben 2 kere aldım 2'sindede oldu. Sadece kodu kopyalamanız lazım örneğin şöyle:

ads.png

Serial yazan kısmı kopyalamayacaksınız. sadece ürün kodunun yanındakini kopyalicaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 kere aldım 2'sindede oldu. Sadece kodu kopyalamanız lazım örneğin şöyle:

Alıntıyı görüntüle

Serial yazan kısmı kopyalamayacaksınız. sadece ürün kodunun yanındakini kopyalicaksınız.
az önce serial ile birlikte yazıyordum ama şimdi sadece kodu yazsam bile onaylamıyor yeni bi hesap açıp deniyicem

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Dün bir arkadaş hopi ile 10 TL lik cüzdan kodu alabildiğimizi söyledi hesabımda 30tl vardı bi 30 TL lik kod yapıp 60 TL ye bir kaç tane oyun almayı planlıyordum bugün 9:30 gibi geldi kod 1 de pc açtım ve denedim ama üçüde olmadı olmasınıda beklemiyordum zaten ama olsun yinede deneyipte olan varmı berki ben yanlış yapmışımdır?
Ben Dün Alamadim Bir Kisi Kayit Olmasi Lazim Bana Ama Kayit Olacak Kimse Yok Altf4 ile Outlast Alacaktim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce serial ile birlikte yazıyordum ama şimdi sadece kodu yazsam bile onaylamıyor yeni bi hesap açıp deniyicem
Yeni hesap acacaksan su kod ile acarmisin?

D3WC4HA

Nolurrrr

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Dün Alamadim Bir Kisi Kayit Olmasi Lazim Bana Ama Kayit Olacak Kimse Yok Altf4 ile Outlast Alacaktim :(

Yeni hesap acacaksan su kod ile acarmisin?

D3WC4HA

Nolurrrr
hocam steam için yeni hesap açıcaktım sizin adınıza üzüldüm bu arada yeni hesap açınca düzeldi 3 koduda girebildim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Valla ben 30 a yakin kod girdim hepsi de calisti

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Arkadaslarim akrabalarim vs davet etmedim numaralarina kod gonderdim. Herseyi kendi telefonumdan hallettim
Kanka Şu Kod İle Girebilirmisin Bir Tane ?

D3WC4HA

Dün Tüm numaralar ile girdim dedin ama başka birine girdin nolur çok istediğim oyun var onu alacagim

Arkadaslarim akrabalarim vs davet etmedim numaralarina kod gonderdim. Herseyi kendi telefonumdan hallettim
Knk Nolur Ya Yardim Et

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Kanka Şu Kod İle Girebilirmisin Bir Tane ?

D3WC4HA

Dün Tüm numaralar ile girdim dedin ama başka birine girdin nolur çok istediğim oyun var onu alacagim

Knk Nolur Ya Yardim Et
Olsa kendime girerim zaten simdiye numara birakirmiyim

hocam bir telefon dan 10 paracık fazlası olmadı bende siz nasıl yaptınız ki
Numara degistiriyorum zaten. Yeni hesap aciyorum surekli

Top Bottom